Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Çine’de CHP’yi Eleştirdi
198 okunma

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Çine’de CHP’yi Eleştirdi

ABONE OL
20 Mayıs 2023 12:50
Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Çine’de CHP’yi Eleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samimiyetsizsiniz…

Maalesef Çine Belediye başkanımızın eşinin bir tweeti Türkiye gündemine oturdu. Böyle bir tweete çok üzüldük. ‘Mustafa Kemal’in yanlış milleti kurtarmış’ ifadesi bizlerin içini acıttı. Tam bu noktada iken CHP Aydın Milletvekili Sn. Süleyman Bülbül milliyetçilik hakkında bir açıklama yapmış.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin içindeki vatanseverlerin artık bunları net bir şekilde görmesi gerekiyor.

Biz onlara şunu söylemek istiyoruz: Apo’nun heykelini dikecek bir ekiple ve Mustafa Kemal’in itleridir diyen kişilerle, PKK ve FETÖ’ye terör örgütü diyemiyorken sizin bugün milliyetçiliğe soyunmanıza bu millet güler. Gülmekten başka da bir şey yapmazlar. Hatta bu günler Kemal Kılıçdaroğlu’na bıyık bile çizmişler. Dün bunları yapanlar bugün milliyetçilik naraları atmaya başladılar. ‘Siz bu terör örgütünün yanında mısınız değil misiniz?’ bunun cevabını verin, bunu millete net bir şekilde söyleyin. Dün onlarla yan yanayken bugün baktılar ki Türkiye’de milliyetçi bir damar var, bu damardan nem alamadık geç kaldık, şimdi bunu telafi edelim hamlesini bu millet yemez.

Zihinleri yönetmeye çalışıyorlar…

İlk turda sandıktan çıkan sonuçlara bakarak ‘Türkiye’deki seçmenlerin yüzde 50,50’si Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı istemiyor’ diyorlar. Bir de öbür tarafa bakın, Türkiye’nin yüzde 55’’i de Kılıçdaroğlu’nu istemiyor. Zihinleri yönetmeye çalışıyorlar. Matematiği iki taraflı koymuyorlar ortaya tek taraflı koyuyorlar. Son 5 yılda ülkenin yaşadığı sıkıntılara rağmen Sayın Cumhurbaşkanımız yüzde 49,5 oy aldı, dünya bile şaşırdı. Bu sonuç milletin güveninden ortaya çıktı.

Oylar çalındı diyorlar…

Böyle bir şey olabilir mi, akla mantığa sığıyor mu? Sandıkların başında o kadar insan var. Sonra Anadolu Ajansı’na saldırıyorlar. Bunlar zihinleri bulandırıyor, bulandırmaya da devam edecekler. Ancak hiçbir şekilde sonuçlara etki etmeyecek, 28 Mayıs’ta tekrar hep birlikte izleyeceğiz…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP