Akın Akın Türkiye’ye Geliyorlar!
381 okunma

Akın Akın Türkiye’ye Geliyorlar!

ABONE OL
11 Ekim 2023 09:24
Akın Akın Türkiye’ye Geliyorlar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail ve Gazze’de yaşanan çatışmalardan kaçarak Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı’na ulaşan İsrailliler uçaklarla Türkiye’ye geldi. Aralarında çok sayıda çocuk ve kadının bulunduğu bazı yolcular İstanbul Havalimanı’nı transit olarak kullanarak ABD ve Avrupa’daki ülkelere gitti. Bazı yolcular ise Antalya ve İstanbul’u tercih etti. THY ve Pegasus ise yoğun çatışmalar nedeniyle İsrail’e yapılan uçuşları durdurma kararı aldıklarını duyurdu.

Hamas’ın başlattığı ‘Aksa Tufanı’ ve İsrail’in karşılık olarak Gazze’ye düzenlediği saldırıların ardından Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı’nda yoğunluk yaşanıyor. Ülkelerinden ayrılmak isteyen başta İsrail vatandaşları olmak üzere, Türkiye uçuşlarına yoğun talep oldu.

Ancak THY ve Pegasus akşam saatlerinde Tel Aviv uçuşlarına ikinci bir bildirime kadar ara verildiğini duyurdu. Uçuşların durdurulması kararı öncesinde İsrail’den kalkan TK6881 ve TK787 sefer sayılı uçaklar havalandı. TK6881 sayılı Tel Aviv uçağı 18.20 sıralarında İstanbul Havalimanı’na indi. Aralarında çok sayıda çocuk ve kadının bulunduğu yolculardan bazıları İstanbul Havalimanı’nı transit olarak kullanarak ABD ve Avrupa’daki ülkelere gitti. Bazı yolcular ise İstanbul’u tercih etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP