Büyük İkramiye Aydın’a Çıkmıştı, Bayinin Sahibi Konuştu
180 okunma

Büyük İkramiye Aydın’a Çıkmıştı, Bayinin Sahibi Konuştu

ABONE OL
7 Mayıs 2024 15:11
Büyük İkramiye Aydın’a Çıkmıştı, Bayinin Sahibi Konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

83 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği kuponun oynandığı bayinin sahibi Tahsin Pehlivan, “Kazananın kim olduğunu bilmiyoruz. İnşallah ihtiyacı olan birisine çıkmıştır” dedi. Pehlivan, Ege Bölgesi’nde üç defa büyük ikramiye veren tek bayi olduklarının da altını çizdi.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan Süper Loto’da haftanın yapılan son çekilişinde büyük ikramiye sahibini buldu. Büyük ikramiye, 22-24-26-27-30 ve 59 numaraların oynandığı bir kupona isabet etti. 83 milyon 9 bin 784 liralık büyük ikramiyeyi kazandıran kuponun ise Germencik’in Ortaklar Mahallesi’nde faaliyet gösteren bayide oynandığı belirlendi. Yaklaşık 14 bin vatandaşın yaşadığı mahallede talihlinin kim olduğu merak konusu olurken, büyük ikramiyeyi kazandıran bayinin sahibi olan Tahsin Pehlivan, talihlinin kim olduğunu bilmediğini söyledi.

Buyuk Ikramiyenin Ciktigi Bayinin Sahibi Konustu Egede Uc Defa Buyuk Ikramiye Veren Tek Bayi Oldu 468123 201202869Ff07Dc66A1E999Ae547E45C

KAZANDIRAN BAYİ

Bayi olarak üçüncü defa büyük ikramiye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Pehlivan, “Ege Bölgesi’nde üç defa büyük ikramiye kazandıran tek bayiyiz. Bayi olarak daha önce kazı kazandan 2 milyon lira ve 1 milyon 200 bin lira olmak üzere toplam iki defa büyük ikramiye kazandırmıştık. Şimdi de Süper Loto’dan 83 milyonluk büyük ikramiye vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Herkes bana talihlinin kim olduğunu soruyor. İnanın ben de bilmiyorum. İnşallah ihtiyacı olan birisine çıkmıştır ve parayı iyi bir yerde kullanır. Bayi olarak kendisinden hiçbir beklentimiz yok” dedi.
Daha önce kazı kazadan iki defa büyük ikramiye vermeleri nedeniyle kamuoyunda “Kazandıran Bayi” olarak tanındıklarını belirten Pehlivan, bundan dolayı farklı illerden vatandaşların bayisine gelip, şans oyunları oynadıklarını sözlerine ekledi.

KAYNAK: SES GAZETESİ

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP