Ali Çetinkaya Adaylığını Açıkladı.
189 okunma

Ali Çetinkaya Adaylığını Açıkladı.

ABONE OL
10 Temmuz 2023 15:01
Ali Çetinkaya Adaylığını Açıkladı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Çetinkaya adaylığını açıkladı.

Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı’na aday olacağını açıkladı.

2024 yılında yapılacak olan  yerel seçimlere adım adım yaklaşırken siyasi partiler çalışmalarına başladı.

Muharrem İnce’nin liderliğini yaptığı Memleket Partisi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çekilmesinin ardından yerel seçimler için start verdi.

YAŞADIĞIM ŞEHRE ÜRETİM YAPMAK İSTİYORUM 

Ali Çetinkaya, hedeflerinin bir iki yıllık olmadığını ve üniversite okuduğundan beri böyle bir hedefinin olduğunu söyledi.
Nazilli’ye hizmet ve üretim yapmak istediğini anlatan Çetinkaya, “Benim bölümüm İnşaat Mühendisliği ve ben bu yüzden bu bölümü seçtim. Ben yaşadığım şehre üretim yapmak istiyorum. Bu işi başarabileceğime ve ekibimdeki arkadaşlarıma inanıyorum. Yerel bir yeri yönetmek için bence teknik bir adam olmak gerekli. İmar ve fen işlerini bilmek lazım. Son 4-5 yıldır Nazilli’nin hali ortada. Yağmur yağdığı zaman yolun karşısından karşısına geçebilen var mı? Sadece bunu Nazilli Belediyesi için söylemiyorum. Örneğin İstasyon Meydanı’nda bir proje yapıldı. Güzel veya değil bunun eleştirisini yapmıyorum ama daha geçen gün yağmurlama borularını yeni çektiler. Bu işlem proje yapılırken yapılması gerekliydi. Nazilli için planlarımız ve projelerimiz hazır.” dedi.

SEÇİMDE BAŞARILI OLABİLECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Geçen dönemde aday adayı olduğunu hatırlatan Çetinkaya, “İttifaktan dolayı Kürşat Bey tercih edilmişti. Benim bu dönemde böyle bir düşüncem var ve seçimde de başarılı olabileceğimize inanıyoruz. Genel başkanımız doğru ya doğru yanlışa yanlış diyebilen değerli bir büyüğümüz. Onunla beraber güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.” ifadelerindi kullandı.

BU SEÇİMDE YENİ İTTİFAKLAR OLUŞABİLİR

Memleket Partisi’nin bir ittifak içerisinde yer alıp almayacağı sorusuna ise Çetinkaya şöyle cevap verdi:
“Biraz beklemek lazım. Diğer siyasi partilerde de hareketlenmeler mevcut. Bu seçimde yeni ittifaklar oluşabilir. Bizim için ittifak demek çıkar ilişkisi demek değildir. Altın günü gibi her ay toplanmak değil bizim için ittifak. İttifakta oturursun sentezlerini ortaya koyarsın ondan sonra yoluna devam edersin. Her ay toplanmanın bir anlamı yok. Kuşadası’nda bayram günü Genel Başkan Vekilimiz Nurdan Hanım ile beraberdim. Kendisi ittifak konusunda bir şey söylemedi ama eylül ekim ayları bekleniyor. Ona göre adaylıkları belirleriz. Kimler daha güçlüyse çıkar aday olur diye düşünüyorum.”

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP