Ali Çetinkaya: “Atide Değil, Hemen Şimdi!”
82 okunma

Ali Çetinkaya: “Atide Değil, Hemen Şimdi!”

ABONE OL
1 Şubat 2024 15:31
Ali Çetinkaya: “Atide Değil, Hemen Şimdi!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, Ocak ayının son gününde Işıklar Mahallesi sakinleriyle buluştu. ‘Nazilli’nin atide göstereceği gelişme…’ ifadesinin istismar edilerek bugünlere gelindiğinin altını çizen Çetinkaya, “Artık yeter!” diyerek ekledi: “Atide değil, hemen şimdi!”

Yerel Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya’nın Ocak ayının son günündeki adresi, Işıklar Mahallesi oldu.

Bir yandan meclis listesini, bir yandan projelerinin ayrıntılarını şekillendiren Memleket Partili Ali Çetinkaya, bir yandan da ziyaretlerine devam ediyor.

İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Işıklar Mahallesi’ni ziyaret eden Ali Çetinkaya, esnafları selamlayarak ‘hayırlı işler’ diledi, bir araya geldiği vatandaşlarla tokalaşıp selamlaştı.

ÇOCUKLARA ‘HALI SAHA’ SÖZÜ

Muhtar Mustafa Karabulut’un da eşlik ettiği ziyarette mahallenin farklı noktalarındaki kahvehanelerde vatandaşlara hitap eden Çetinkaya; seçim çalışmalarından bahsetti, gelecek vizyonunu paylaştı. İlçe başkanlığının sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan ziyarette, en önemli projelerinin kooperatifleşme olduğunu vurgulayan Çetinkaya, hedefini de ‘Üreten, Değer Katan, Yaşayan, Yaşatan Belediyecilik’ olarak açıkladı.

Mahalle sakinlerinin dile getirdiği; kanalizasyon, dere ıslahı, istinat duvarı ve düğün salonundaki mevcut sorunları, kendisine gösterilecek teveccüh ile 1 Nisan’ın akabinde çözüme kavuşturacağının sözünü veren Çetinkaya, çocukların halı saha isteğini de geri çevirmedi.

Kendisine yöneltilen sorulara verdiği cevaplarla tekrar tekrar alkışlanan Çetinkaya, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek beklediğini ifade etti.

Halkın içinden gelen, doğallığı ve samimiyeti ile her ziyaretinde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Ali Çetinkaya, Işıklar’da vatandaşların ‘Başkanım kağıt oynayalım’ davetini de geri çevirmedi. TFF 2. Lig futbolcularından Mert Çapar’ın dedesi ile sohbet eden, ardından da birlikte çektiği fotoyu Çapar’a gönderip telefonla görüştüren Çetinkaya, bir kez daha yüzleri gülümsetti, yürekleri ısıttı. Ali Çetinkaya, günün sonunda Işıklar sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP