Ali Çetinkaya: ”Nazilli’nin Hakkını Kimseye Yedirmeyiz”
157 okunma

Ali Çetinkaya: ”Nazilli’nin Hakkını Kimseye Yedirmeyiz”

ABONE OL
11 Şubat 2024 16:32
Ali Çetinkaya: ”Nazilli’nin Hakkını Kimseye Yedirmeyiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle Nazilli’yi karış karış gezen Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, Yeşil Mahalle esnafını ve kahvehaneleri ziyaret ederek, vatandaşları selamladı. Gittiği her yerde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Çetinkaya’ya, Yeşil Mahalle’de de ilgi büyüktü.*

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Akşam saatlerinde İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Yeşil Mahalle’de esnaf ziyareti gerçekleştiren Çetinkaya, vatandaşlarla tek tek tokalaştı, hatırlarını sordu. Mahalledeki kahvehaneleri de ziyaret eden Çetinkaya, çalışmalarından ve projelerinden bahsederek, gelecek vizyonunu paylaştı.
Ziyaret ettiği kahvehanelerde okey oynayanlara takılan Ali Çetinkaya, alışverişte karşılaştığı vatandaşlara da ‘iyi alışverişler’ diledi, ‘nasıl bir Nazilli istiyorsunuz?’ diye sordu. Mahalle sakinlerinin görüşlerini ve isteklerini dinleyerek not aldıran Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı: “Nazilli’yi el birliğiyle, yürek birliğiyle, akıl birliğiyle yöneteceğiz. Her şeyden önemlisi, geri viteste takılı kalmış Nazillimizi ‘atide değil, hemen şimdi’ diyerek ayağa kaldırıp vilayet merkezi olması için var gücümüzle çalışacağız. Bizler makam ya da sıfat için değil; Nazillimizin layık olduğu hizmeti alması, Nazillililerin hak ettiği güzel yarınları yaşaması için yola çıktık. Bu yolda kimseyle kavga etmek, o iktidar bu muhalefet diye ayırmak gibi bir derdimiz de yok. Ancak Nazilli’nin çıkarları söz konusu olduğunda, hakkımızı kimseye bırakmayız; babam olsa yine tanımam! Her şey Nazilli için, Nazillili hemşehrilerim için.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP