Aydın 2.Amatör’de heyecan başlıyor
125 okunma

Aydın 2.Amatör’de heyecan başlıyor

ABONE OL
20 Mart 2023 14:47
Aydın 2.Amatör’de heyecan başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

  Dallıcaspor, yeni sezon öncesi yemekte buluştu. Aydın 2.Amatör 2.Grup’ta mücadale eden Dallıcaspor’da hedef şampiyonluk.

Aydın 2.Amatör 2.Grup’ta mücadale eden Dallıcaspor, 2022-2023 sezonu hazırlıklarını tamamladı. Yeni sezon öncesi kırmızı beyazlı ekipte yönetim, teknik heyet ve futbolcular yemekte buluştu. Gecede yeni formalar da tanıtıldı. Sponsorlar, futbolculara formalarını hediye etti.

Dallıcaspor’da Kulüp Başkanı Cüneyt Korkmaz, ‘Hedefimiz şampiyonluk’

4 yıl aradan sonra yeniden yeşil sahalarda boy gösterecek olan Dallıcaspor’da Kulüp Başkanı Cüneyt Korkmaz, futbolun doğrularını yansıtacak bir ekip oluşturduklarını belirterek, “Koşan, mücadeleden taviz vermeyen bir takım olacağız. İyi bir kadro kurduk. Kendilerine aile ortamında hissetmeleri, arkadaşlarını ağabeyleri, kardeşleri olarak görmeleri başarımızın anahtarı olacak. Yöneticilerimiz, teknik hocalarımız ve oyuncularımız ile birlikte takım ruhunu sahaya yansıtarak oynayacağımız maçları kazanacağımıza inancımız tamdır. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Bu yolda çalışmalarımıza devam ediyor, yeni sezonun tüm takımlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Dallıcaspor sezonu derbi ile açıyor

Diğer taraftan Dallıcaspor, 26 Mart Pazar günü ligin ilk maçında İsabeylispor ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Celal Gündüz yönetiminde hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren kırmızı beyazlılar, hedefini 1.Amatör olarak belirlediler.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP