Başkan Özcan Nazilli Belediyesinin Borcunu Açıkladı!
227 okunma

Başkan Özcan Nazilli Belediyesinin Borcunu Açıkladı!

ABONE OL
28 Mart 2024 15:47
Başkan Özcan Nazilli Belediyesinin Borcunu Açıkladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin, Nazilli’deki basın mensuplarıyla görev yaptığı 5 yılın değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Kritik açıklamalarda bulunan Özcan, Nazilli Belediyesinin güncel borcunu açıkladı.

BELEDİYENİN BORCU 330 MİLYON LİRA

Nazilli Belediyesinin borcunun kamuoyunda iddia edildiği şekilde olmadığı o iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Başkan Özcan;”Belediyenin güncel borcu 330 milyon liradır. Mahsup işlemleri tamamlandığında 170-180 milyon lira bu borçtan düşecek. 50 milyon lira alacağımız var. İnci Yaşam’da satılsın diye planlanan 7 taşınmazımız var. Onların değeri de 100 milyon lira yapar. Varlıklarımız, borçlarımızı karşılıyor. Kör siyaset uğruna meclisteki arkadaşlarımızı o yerleri sattırmadılar? Satsaydık, bugün borcumuz bu noktada olmayacaktı. İnci Yaşam ve çevresi daha hareketli ve güzel olurdu, biz de borçlarımızı ödemiş olurduk. Nazilli halkının da hizmet alması daha kolay olurdu” dedi.

PERSONELE ÖDEMELER EN ÜST SEVİYEDE

Nazilli Belediyesinde çalışan personellerin tüm ödemelerini en üst seviyede yapıldığını  7 katlı binanın Sosyal Güvenlik Kurumuna vergi borçlarına mahsuben devredildiğini bildiren Özcan, işlemlerin tamamlanması halinde hiçbir kamu kurumuna borcun kalmadığının belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP