Başkan Özcan’dan yoğun sabah mesaisi
102 okunma

Başkan Özcan’dan yoğun sabah mesaisi

ABONE OL
2 Eylül 2022 11:37
Başkan Özcan’dan yoğun sabah mesaisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sabah mesaisine belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları inceleyerek başladı.


Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, beraberinde daire müdürleri ile birlikte ilçe genelinde yürütülen çalışmaları inceledi.

Kurtuluş Mahallesi’nde yer alan Nazilli Şehir Stadı ve Aydoğdu Mahallesi’nde bulunan Eğriboyun Mezarlığı’ndaki faaliyetleri yerinde inceleyen Özcan, çalışmaların ivedilikle tamamlanacağını ifade etti.

Pazar günü oynanacak olan Nazilli Belediyespor- Afjet Afyonspor maçı öncesi stadyum çevresinde yürütülen bakım, onarım ve yenileme işlemlerinin tamamlanması için yoğun mesai harcadıklarını kaydeden Başkan Özcan, daire müdürlerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Eğriboyun Mezarlığı’nda devam eden genişletme çalışmalarında da büyük yol kat ettiklerini belirten Özcan; “Öncelikle tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemizin dört bir yanında kapsamlı çalışmalar yürütüyoruz. Şehrimizin ivedi ihtiyaçlarının tamamlanması noktasında saha ekiplerimiz gerekli iş ve işlemleri titizlikle gerçekleştiriyor. Nazillimiz için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP