Başkan Özel Duyurdu!
327 okunma

Başkan Özel Duyurdu!

ABONE OL
22 Nisan 2024 15:44
Başkan Özel Duyurdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Büyükşehir Belediye meclisinde gündem Bozdoğan’ın Doğalgaz’a kavuşması oldu.

Bugün gerçekleşen Aydın Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında gündem maddelerinden biri olan ‘Bozdoğan Doğalgaz Projesi’ oy çokluğu ile meclisten geçti.

Enerya firmasına yetki verilerek çalışmalara başlaması için gerekli izinlerin verildiği gündem maddesi Bozdoğanlılarda sevinç uyandırdı. Müjdeli haberi Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel yayınladığı video ile vatandaşlara duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan başkan Özel, “Kıymetli Bozdoğanlılar, sizinle bu müjdeli haberi paylaşmaktan onur ve gurur duyuyorum. Yıllardır hayalini kurduğumuz Doğalgazımız bugün itibariyle Aydın Büyükşehir Belediye Meclisinden geçerek onaylandı. Çok yakın zamanda çalışmalarımıza başlayarak güzel ilçemizi Doğalgaz’a kavuşturacağız. Bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem Çerçioğlu ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çiçek gibi bir Bozdoğan için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Doğalgazımız Bozdoğan’ımıza hayırlı olsun!” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP