Başkan Tetik Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümünü Kutladı
75 okunma

Başkan Tetik Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

ABONE OL
5 Nisan 2024 15:30
Başkan Tetik Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümünü Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğtul Tetik, Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde düzenlenen törende, Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından konuşan Başkan Tetik; “Yüce Türk milleti polisine her daim güvenmiş ve destek vermiştir. Güvenlik güçlerimizin önemli bir parçası olan emniyet teşkilatımız, milletimizin güvenliği ve huzuru için mesai mefhumu gözetmeksizin 179 yıldır canla başla çalışmaktadır. Milletimize sunduğu hizmet kalitesini en üst noktalara taşıma gayesiyle kendini her geçen yıl daha da geliştiren Polis Teşkilatımız, üstlendiği bu görevi büyük başarılarla taçlandırmış ve milletçe bizleri gururlandırmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle üstün hizmet anlayışıyla görevlerini ifa ederken şahadet mertebesine erişen tüm güvenlik güçlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 179’uncu yılı kutlu olsun” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP