Efeler CHP Teşkilatı Karıştı!
151 okunma

Efeler CHP Teşkilatı Karıştı!

ABONE OL
21 Temmuz 2023 12:50
Efeler CHP Teşkilatı Karıştı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 CHP Efeler İlçe Başkan Adayı Altan Kemerci seçimlerin şeffaf bir şekilde yapılmadığını gerekçe göstererek adaylık çekilme kararı aldı.

CHP Efeler İlçe binasında gerçekleşen delege seçimlerinde  CHP Efeler ilçe başkanı  Polat Bora Mersin’in, basına ve rakibi Altan Kemerci ile destekçilerine olan agresif tutumu dikkat çekti.

Gazetecilerle Kemerci ve destekçilerini parti binasından kovan Mersin’in sergilediği yaklaşım, Kemerci’nin adaylıktan çekilmesine neden oldu.  adaylıktan çekilen Kemerci, seçimlerin çoğulcu demokrasiye uygun olmadığını belirterek antidemokratik uygulamalara tepki gösterdi.

“İL BAŞKANLIĞIN KOŞULLARI SEÇİM YAPMAYA UYGUN DEĞİLDİR”

CHP’nin Efeler’deki delege seçimlerinde partisinin geleneklerine aykırı yönde tavır sergilendiğini belirterek adaylıktan çekildiğini duyuran Kemerci, “Partilimizi ayağımıza çağırmak değil partilimizin ayağına gitmek geleneğimizde vardır. Hangi zarfın kullanılacağı ile ilgili her hangi bir belirti yok. İl ve ilçe yöneticisi arkadaşlar, her iki adayın temsilcisi olması gerekirken bizden kimseyi almama kararı almışlar.

Biz bu karara genel merkez ve il başkanlığına itiraz etsek de herhangi bir karşılık alamadık bununla ilgili. Bu partinin her ferdi bizim için değerli. İlçe başkanlığının koşulları seçim yapmaya uygun değil. İkinci katta herkes buraya rahat bir şekilde çıkamaz. Biz çoğulcu ve katılımcı bir seçim yapmak istiyoruz. Amacımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP