Efsaneydi Skandal Oldu
2878 okunma

Efsaneydi Skandal Oldu

ABONE OL
15 Mart 2024 13:55
Efsaneydi Skandal Oldu
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçimlere kısa bir süre kala nabız yoklamaya,vatandaş tepki ve dileklerini sizlere en şeffaf şekilde aktarmaya devam ediyoruz.

Gün geçmiyorki Esat Ergüler skandallarına bir yenisini daha eklemesin. İstifalar, küskünlükler, agrasif tavırlar sürekli birşeylere olağanüstü tepkiler ve hamlaler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Dua krizleri, yönetim istifaları ve bu agrasif tavırların Başkan Adayı Esat Ergüler’e, secim kaybettirecek olması kaçınılmaz bir gerçek olduğu gibi skandallarına bir yenisi daha eklendi.

Kendisininde Sevindikli Mahallesi’nden olduğu bilinen Esat Ergüler ile ilgili bir gelişme daha yaşandı. Aynı mahallede bulunan Mehmet Demir isimli vatandaş Aydın Halk Haber’e bütün gerçekleri konuştu.

HER PROGRAMINDA “KUL HAKKI” DİYE BAHSEDİYOR

Sevindikli Mahallesi’nde bulunan Mehmet Demir 25 yıldır işlediği ve ektiği tarlasının Esat Ergüler tarafından daha fazla para verip kiraladığı ortaya çıktı. Demir ifadelerinde;” Ben bu tarladan kaç boğaz geçindiriyorum benim 25 yıllık emeğim var bu tarlada Sayın başkan adayının bu tarlaya biraz daha fazla verip el koyması kul hakkına girmiyor mu ? Ben çok mağdur oldum. Bunuda hep dile getirdim. Kendisini geçen hafta Yeşil Mahalle’deki keşkek cemiyetinde gördüm bana selam verdi tokalaşmadım bana ne olduğunu sorunca siz benim tarlama el koydunuz 25 yıllık emeğimi hiçe saydınız birde her yerde kul hakkı diyorsunuz sizin yaptığınız ne başkanım dediğimde tamam gel şimdi vereyim tarlanı diye bana lütuf sundu. Bunu 6 ay önce ben söylediğimde hiç almayacaktınız tarlayı madem dediğimde”Terbiyesiz ne dediğini sanıyorsun terbiyesizsin.”diye bana çıkıştı. Esat Ergüler tarlayı tutmadan önce neticede biz aynı köylüyüz gelip benim yanıma veya beni arayabilirdi Mehmet ben bu tarlayı tutmayı düşünüyorum ama sen devam edecek misin veya etmeyecek misin etmeye niyetin yoksa ben tutacağım ama devam etmek istersen ben senin ekmeğinle oynamak istemem sen devam et diyebilirdi ama o ne yaptıtarla sahibi doktor Faruk Temel ile bir olup beni direk devreden çıkarıp tarlayı kendisi tuttu ben tarlayı tuttuğunu dahi ne mal sahibinden ne de ondan duydum başkaları söyledi bana Esat Ergüler senin tarlanın tutmuş diye. Neticede olan yine bizim gibi garibanlara oldu ikisine de hakkımı helal etmiyorum.”dedi

Olayla ilgili mağduriyetini Aydın Halk Haber’e konuşan Mehmet Demir vatandaşın kime oy vereceğini bir kez daha düşünmesi gerektiğini vurgulayıp çok derin üzüntüsü olduğunu dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP