Ege’nin Efesi’nden Kaya’ya Destek Mektubu
361 okunma

Ege’nin Efesi’nden Kaya’ya Destek Mektubu

ABONE OL
8 Ağustos 2023 14:24
Ege’nin Efesi’nden Kaya’ya Destek Mektubu
2

BEĞENDİM

ABONE OL

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın İYİ Parti’den AK Parti’ye geçmesinden dolayı birçok suç’dan cezaevi’nde yatan Aydınlı Ahmet Tekin Baykal, Ak Parti’ye geçen  Kaya’a destek mektubu yazdı.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa edip Ak Parti’ye geçmesi gündem yaratmıştı.

Kaya’yla beraber diğer Millet İttifakı ortağı CHP’de sıkıntılar baş göstermeye başladı. CHP İncirliova Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar Yönetimi ile birlikte istifa etmişti. Yeğeni Gülşah Çağlardan dolayı gelişmeleri takip eden Baykal yaşananların  ardından Ahmet Tekin Baykal cezaevinden mektup yayımladı.

Ege’nin Efesi lakaplı Aydınlı Baykal, mektubunda, “Sevgili Yeğenim Gülşah, sevgilerimi yolluyor, yaşamında sağlık, mücadelende de başarılar diliyorum. Belediyece alınan AK Parti’ye geçme kararını canı gönülden destekliyor, başta Sayın Başkanı destekleyenleri ve tabi ki biricik yeğenim seni yürekten tebrik ediyorum. Bu kararın Aydın’ın diğer ilçe belediye başkanlarına ve belediyelerine siyasi gelecekleri açısından ve Aydın’ın ve Aydınlı hemşehrilerimizin refahı açısından örnek olmasını temenni ediyorum. Başkana, sana ve tüm çalışma arkadaşlarına, tüm hemşehrilerime selam, sevgiler yolluyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP