Gazetelere çıkınca işletmeye giderek özür diledi!
392 okunma

Gazetelere çıkınca işletmeye giderek özür diledi!

ABONE OL
22 Temmuz 2022 13:11
Gazetelere çıkınca işletmeye giderek özür diledi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 1 Temmuz’da hizmete giren Doğa Beach Restorant’ta dün sabah saatlerinde yaşanan hırsızlık olayının faili, 17 saat sonra hırsızlık yaptığı işletmeye giderek özür diledi. Jandarma ve Emniyet’in her yerde aradığı şüpheli, gazetelerde haber konusu olduğunu öğrenince işletmeye giderek pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

 

Nazilli’nin gözde mekanı Doğa Beach’te Cumartesi günü sabaha karşı 05.00 sıralarında hırsızlık olayı yaşandı. Sabah saatlerinde işletmeye giren Süleyman A., kasada bırakılan 10 bin lira nakit para ile işletmede bulunan motosikleti de çalarak kayıplara karıştı. Olay, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi Piknik Alanı’ndaki Doğa Beach Restorant’ta gerçekleşti. İşletmeye kapı üstünden atlayarak giren Süleyman A., içeride gezerek kasaya yöneldi. Kasayı zorla açarak içinden sabah masrafları için ayrılan 10 bin lirayı çalan Süleyman A., kapı önündeki park halindeki motosikleti de alarak olay yerinden ayrıldı. 300 metre ileriye giderek önce motosikleti bırakan Süleyman A., daha sonra tekrar yaya olarak restoranta döndü. Restorantta kısa süre daha çalabileceği ve taşıyabileceği bir şeyler arayan Süleyman A., kısa sürede sırra kadem bastı.

HABERLERDE KENDİNİ GÖRÜNCE TESLİM OLDU

İşletme yetkilileri, güvenlik kamera görüntülerini jandarmaya teslim ederek hırsızdan şikayetçi olurken, güvenlik güçleri şahsın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatmıştı. Cumartesi günü sabah saatlerinde şikayetçi olan Doğa Beach yetkilileri, jandarma ve polisten gelecek haberi beklerken gece yarısı işletmeye gelen Süleyman A.’yı karşılarında görünce şaşırdılar. Emniyet güçlerinin kimliğini tespit edemediği Süleyman A’nın sabah saatlerinde çok alkollü olduğunu söyleyerek hırsızlığı yaptığını ve kendisini gazetelerde görünce teslim olmak istediği öğrenildi.

JANDARMA’YA TESLİM ETTİLER

Doğa Beach işletme sahiplerinden hırsızlık için özür dileyen, çaldığı motosikleti teslim eden ancak paraları harcadığı öğrenilen Süleyman A’nın işletme yetkilileri tarafından olay yerine çağrılan Jandarma ekiplerine teslim edildiği öğrenildi. Emniyet güçlerinin çevre ilçe ve illerde de aradığı Süleyman A’nın işletmeye gelerek teslim olması şaşırtırken, jandarmadaki işlemlerinin ardından Nazilli Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarılacağı öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP