Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı!
513 okunma

Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı!

ABONE OL
7 Aralık 2023 09:16
Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’da 2019’dan beri haber alınamayan Mehmet Akkan’ın, Denizli’de arkadaşı tarafından sopayla öldürülüp cesedi toprağa gömüldü. Cinayet zanlısı, kurbanın emekli maaşını 3 yıl süreyle çekti.

Aydın’daki ailesinin 2019’dan beri haber alamadığı Mehmet Akkan’ın Denizli’de arkadaşı tarafından sopayla öldürülüp cesedinin toprağa gömüldüğü ortaya çıktı. Olayın ardından katil zanlısı, kurbanın emekli maaşını 3 yıl süreyle çektiği belirlendi.

Aydın’da yaşayan ailesi, 4 yıldır haber alamadığı Mehmet Akkan’ın Denizli’ye gitmesinden bu yana irtibat kuramadıklarını belirtti. Kız kardeşi Remziye Yıldız, 2021 yılında polise başvurarak Akkan’ın bulunması için yardım istedi. Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri özel bir ekip kurarak çalışmalara başladı.

Polis, Akkan’ın emekli maaşının çekilip çekilmediğini belirlemek için bankadan bilgi talep etti.

Akkan’ın emekli maaşının 2019-2022 yılları arasında Denizli’de düzenli olarak çekildiği bildirilmesi üzerine, polis otomatik para çekme makinelerindeki (ATM) güvenlik kameraları görüntülerini inceledi.

Yapılan araştırmada maaşı çeken kişinin, Mehmet Akkan ile bir süre aynı pansiyonda kalan arkadaşı Osman Ç. olduğunu belirleyen ekipler, Osman Ç’yi Denizli’nin Honaz ilçesinde yakaladı.

İtiraf ve Gözaltı:

Osman Ç, emniyetteki sorgusunda 2019 yılında Akkan ve arkadaşları Enver Ç. ile Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Sapaca Mahallesi’nde içki içmeye gittiklerini, husumet nedeniyle Akkan’ı sopayla vurarak öldürdüğünü ve cesedini Enver Ç. ile gömdüklerini itiraf etti.

Şüphelinin tarif ettiği alanda yapılan kazı çalışması sonucu insan kemikleri ile Akkan’a ait olduğu değerlendirilen kıyafet parçaları bulundu.

Ekipler, Enver Ç. ve olayla ilgili bilgileri olduğu iddia edilen diğer 2 kişiyi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Osman Ç. ile Enver Ç. tutuklandı, diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, son 3 yılda işlenmiş 6 faili meçhul cinayeti aydınlatan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaya çıkardığı 7. faili meçhul cinayet olarak kaydedildi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP