Nazilli Belediyespor Yeni Sezona Bomba Gibi Giriyor
443 okunma

Nazilli Belediyespor Yeni Sezona Bomba Gibi Giriyor

ABONE OL
18 Ağustos 2023 17:33
Nazilli Belediyespor Yeni Sezona Bomba Gibi Giriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. 4 futbolcuyla peş peşe anlaşma yapıldı.

TFF 2. Ligde mücadele edecek olan Nazilli Belediyesporun yeni yönetime geçmesinin ardından Transferler peş peşe geldi.

Dört futbolcuyu kadrosuna katan siyah beyazlılar, Anıl Taşdemir Fikret Selçuk, Berkant Kavzar ve Barış Örücü ile sözleşme imzaladığını açıkladı.

FİKRET SELÇUK KİMDİR?

Göztepe ve Manisa FK’nın 19 yaş kategorisinde top koşturan 19 yaşındaki Fikret Selçuk, kariyerinde profesyonel imzayı Siyah İnciler’e attı. Aydınlı genç futbolcu, kariyerinde çıktığı 30 maçta 3 gol kaydetti.

ANIL TAŞDEMİR KİMDİR?

Futbola Sökespor altyapısında başlayan Anıl Taşdemir, Göztepe, Ankaraspor, Bugsaşspor, Samsunspor, Akhisar Belediyespor, Orduspor, Trabzonspor, Kayserispor, Adana Demirspor, Denizlispor, Fethiyespor, Karagümrük, Adanaspor, Balıkesirspor ve son olarak 52 Orduspor formaları giydi. 35 yaşındaki deneyimli futbolcu, yeni sezonda Nazilli Belediyespor formasıyla ter dökecek.

BERKANT KAVZAR KİMDİR ?

Nazilli Altyapısından çıkan, Bornova Yeşilova ve Muğlaspor’da forma terleten 24 yaşındaki genç santrafor oyuncusu yuvasına geri döndü.

BARIŞ ÖRÜCÜ KİMDİR ?

Almanya doğumlu Leverkusen altyapısında yetişen aslen Türk olan, Bursaspor ve Denizlispor gibi kulüplerde forma terleten 31 yaşındaki Barış Örücü’nün 2 senedir yeşil sahalardan uzak olduğu öğrenildi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP