Nazilli Belediyesporun Satışı Onaylandı
295 okunma

Nazilli Belediyesporun Satışı Onaylandı

ABONE OL
17 Temmuz 2023 16:51
Nazilli Belediyesporun Satışı Onaylandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor’un satışı onaylandı.

Nazilli Belediyesporun olağanüstü kongresi bugün Belediye nikah salonunda gerçekleşti.

KONGREDEN SATIŞ ONAYI ÇIKTI

Nazilli Belediyesporun satışını görüşülmesi üzerine toplanan üyeler, yapılan oylama sonucu oy çokluğu ile satışa onay verdi.

BUNA BİR DUR DEMEMİZ GEREKİYOR

Oylama öncesi açıklamalarda bulunan klüp Başkanı Ali Ertürk;” Nazilli Belediyesporun 14 milyon 650 bin lira borcu olduğunu belirtti.

Ertürk konuşmasında ise ;” Kimse kusura bakmasın. Başkanımız ‘herkes taşın altına elini soksun’ dedi ama onu da yapan olmadı. Maalesef dışarıdan arkadaşlarımız konuşuyor da, bizim burada genel kurulda konuşmamız lazım. Hep birlikte taşın altına elimizi koymamız lazım. Biz koyuyoruz işte canla başla çalışıyoruz. Boş oturmuyoruz. 1 aydır hesapları inceliyoruz. Zengin babanın oğlu gibi olmuş. Belediye veriyor diye ver Allah ver. Başkanımız bu parayı kendi cebinden vermiyor. Nazilli halkının vergileri kulübe aktarılıyor. Yıllardır sporla ilgilenen bir insanım hiçbir zaman küme düşmemek için mücadele edilmez. Biz küme düşmemek için mücadele ediyoruz. Böyle olmaz. Biz şampiyonluk parasıyla yola çıkıp küme düşmediğimiz için prim veriyoruz arkadaşlar. Bunun yerine hizmet yapılsa, park yapsak, yol yapsak. Tamam, Nazillispor da bizim de Nazilli halkının vergileriyle toplanan parayı kulübe veriyoruz. Tamam, verelim de her şeyin de bir karşılığı var. Buyurun arkadaşlar borç ortada, birlikte karar verelim. Bu borcu ben yapmadım arkadaşlar, bu 6 kişi de yapmadı. Kimseyi suçlamıyorum, böyle gelmiş böyle geçiyor. Bir dur dememiz gerekiyor.” dedi.

BİZİM DERDİMİZ NAZİLLİ SPORU BÖLMEK DEĞİL

Bir Ayda 910 Bin lira ödediklerini dile getiren Başkan Ertürk;”Bizim derdimiz Nazillispor’u parça parça bölmek değil, biz hizmet etmek için buradayız ama hizmet ederken de eğrisiyle doğrusuyla konuşmamız lazım. Toplamda 1 ayda 910 bin lira para ödedik. Nazillispor’da para varmış. 918 bin lira gelirimiz varmış. Hepsini ödedik, şu anda kasamızda paramız yok, borcumuz var. Vergi dairesi isterse sabah el koyabilir. 2-3 milyon civarı vergi borcu var. Ama biz yıl içinde 6 buçuk milyon prim ödemişiz futbolculara. Nasıl olsa gelen para var. Biz şu anda görüşmeler yapıyoruz. Tek yapmam, hep birlikte yönetim kurulu olarak yapıyoruz. Sonuçta bu borç bizim borcumuz. Nazillispor’un borcu. Biz kimseye yetki vermedik. Görüşmelerimizi açık açık yapıyoruz. Kapalı, gizli saklı görüşme yok. Bazı arkadaşlar, sporla siyaset yapmaya çalışıyor. Sporla siyaset yürümez. 8-9 ay sonra seçim var. Sonuçta 1 kişi kazanacak. Bunlar hoş şeyler değil.” diye belirtti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP