Nazilli Halkı Tenispark’ta buluşuyor!
238 okunma

Nazilli Halkı Tenispark’ta buluşuyor!

ABONE OL
13 Kasım 2023 16:30
Nazilli Halkı Tenispark’ta buluşuyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de Anlamlı Hareket!

Aydın Yesevi Arama Kurtarma Ekibi 6 şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depremi için yardım turnuvası düzenliyor.

Asrın felaketi olarak tanımlanan 6 şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depremi birçok ilde büyük yıkımlara yol açtı.

Aydın Yesevi Arama Kurtarma Ekibi ise tenis turnuvası organize ederek yardım toplama kampanyası oluşturuyor.

2 gün boyunca devam edecek olan turnuva İsabeyli Tenispark spor tesislerinde gerçekleşecek. Açılış maçını ise Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile Yesevi Hareketı Genel Başkanı Mahmut Cömert arasında oynanacak. Turnuvada  toplanan yardımlar, Aydın Yesevi Arama Kurtarma Ekibinin ekipman ihtiyaçlarını karşılayacak.

Nazilli halkını Tenispark’a davet eden Tenispark spor hocası Doğan Karaburun; “Ülke olarak içinde bulunduğumuz coğrafya birçok büyük depremi atlamıştır. Aynı zamanda birçok depreme, afete gebe bir konumdadır. 6 Şubat’ta yaşadığımız Kahramanmaraş depremi bu konulara hazırlıklı olmamız gerektiği konusunda bizlerde bilinç oluşturdu. Biz de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak üzerimize düşeni yapmanın farkında ve bilincindeyiz. Bu bağlamda bu tenis turnuvasını organize ederek yardım toplama ve toplumda bilinç oluşturma niyetindeyiz. Sizleri turnuvamıza, kaynaşma ve birlikten doğacak kuvvet için, 18-19 Kasım tarihleri arasında Tenispark’ta buluşmaya davet ediyoruz.

Konuyla ilgili bilgi veren Yesevi Hareketı Batı Anadolu Bölge Başkanı Ahmet Atay; “Arama Kurtarma ekibimizin olması mecburi olan malzemeleri neredeyse tamamladık, şimdi sıra geldi bizim için olmazsa olmaz olan ve ekibin enkazda canlıya ulaşıp kurtarmak adına gerekli olan malzemelere.. Bunun da en başında olmazsa olmazı termal kameralar.Bu malzemeleri tedarik edebilmek için Tenis Turnuvası düzenlemeye karar kıldık.. Turnuva 18 Kasım cumartesi günü saat 10.00’da belediye başkanımız sayın Kürşat Engin Özcan ile Yesevi Hareketi genel başkanı Mahmut Cömert arasında oynanacak olan ilk maç ile başlayıp iki gün devam edecektir. Tenise meraklı sportif manada kendini başarılı gören herkesi bu turnuvaya davet ediyor desteklerinizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP