Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Başarılı Operasyonlarını Sürdürüyor
119 okunma

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Başarılı Operasyonlarını Sürdürüyor

ABONE OL
27 Mart 2023 10:14
Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Başarılı Operasyonlarını Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü halkın refahı için operasyonlarına devam ediyor. Son iki haftada gerçekleştirilen operasyonlarla çeşitli suçlardan aranan  17 şüpheliyi tutukladı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde polis tarafından son 15 günde gerçekleştirilen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 17 şüpheli yakalanarak sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, ikametlerden telefon , çanta ,tablet , elektronik cihazlar ve maddi değerleri bulunan bakır aletler çalındı, polis ekipleri uzun uğraşlar sonucu şüphelileri C.H , M.K , S.E , E.B; 5 ayrı mahalleden park halindeki 5 motosikleti çalan H.E , E.S , S.Y , K.T , E.Ş , E.G ve T.G; 2 işyerinden leptop ve cüzdan çalan E.B ve A.Ö; Park halindeki 2 adet aracı çalan D.M ve Y.D; 5 araçtan akü çalan B.B; Yaşlı bir vatandaşı kendini polis ve asker olarak tanıtan ve 1200 TL parasını alarak dolandıran E.K isimli şahıslar, polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu tespit edilerek ikametlerinde tek tek yakalanıp mahkemeye sevk edildi.

Tüm şüpheliler TUTUKLANDI.

Ayrıca kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan 17 şahısta yakalanarak, cezaevine gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP