Nazilli’de Anlamlı Hareket!
580 okunma

Nazilli’de Anlamlı Hareket!

ABONE OL
19 Aralık 2023 23:54
Nazilli’de Anlamlı Hareket!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Nazilli ilçesinde küçük kızların hayalleri gerçek oldu.

Geçtiğimiz aylarda annelerini böbrek yetmezliğinden dolayı kaybeden küçük kızları ‘Sektörün Vakkoları’ yardım eli uzattı.


900 tane üyesi olan ‘Sektörün Vakkoları telefoncular grubu’ ailenin gerekli eksiklerini tamamlayarak Yıldıztepe Muhtarı Ahmet Sak ile birlikte maddi ve manevi destek sağladı.

Grubun kurucusu olan  Ümit Dumanoğlu;” Dün bir kardeşimiz bizi aradı. İki tane uygun fiyatlı tablet satın almak istedi, gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir aileye alacağını belirtti. Geçtiğimiz ay anneleri ölen iki tane dört yaşındaki kız çocukları için alacağını söylediğinde, bizde ‘sektörün Vakkoları’ adın da olan Türkiye genelinde telefoncular grubundaki  arkadaşlarımla paylaştım. Gece saat dört buçuğa kadar orada da istişarelerde bulunduk. Yıldıztepe Mahallesinde oturan bu aileye yardım etme kararı aldık. Gerekli eksiklerine baktık, eksikleri getirdik. Yıldıztepe Muhtarının da manevi destekleriyle başka ailelere de yardımcı olduk. Desteği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP