Nazilli’de İlk Ders Zili Çaldı
163 okunma

Nazilli’de İlk Ders Zili Çaldı

ABONE OL
11 Eylül 2023 13:21
Nazilli’de İlk Ders Zili Çaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de İlk Ders Zili Çaldı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yeni eğitim  öğretim yılı Nazilli İbn-i Sina İlköğretim okulunda törenle başladı.

Törene Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Caner Özkul, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, siyasi partiler ve vatandaşlar katıldı.

Tören İstasyon Meydan’ında istiklal marşı ve saygı duruşu ile başladı.

Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ile devam eden tören ardından Nazilli İbn-i Sina İlköğretim okulunda öğrencilerin gösterileri ile son buldu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek konuşmasında;” Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, Sayın Cumhuriyet Başsavcım Demokrasimiz Temeli olan Siyasi Parti Temsilcileri Protokolün Değerli Üyeleri, Kahraman Gazilerimiz ve Şehit yakınlarımız

Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz Basınımızın Güzide Temsilcileri, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ilköğretim haftası açılış programına hoş geldiniz. Sizleri saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Bugün Nazilli’mizde 30 bine yakın öğrencimiz, 2448 öğretmen ile birlikte, yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını ve sevincini yaşıyoruz.Geçtiğimiz yıl hazırladığımız projeler ile akademik, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda çok güzel çalışmalar yaptık Nazilli’miz uzun yaşam şehri aynı zamanda bir eğitim şehirdir. Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023’te de 23 proje ile eğitimdeki çıtamızı daha da yüklere çıkaracağız. Öğrencilerimiz için hazırladığımız projelerle gerek akademik; gerekse sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda ilgi ve yeteneklerini fark edecek ve kendilerin geliştirecekleri imkân ve fırsatlar bulacaklardır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün ifadesiyle “Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır”. Sözünden hareketle en büyük gücümüz sevgili öğretmenlerimizdir. Sevgili öğrencilerimiz; kendinize, milletinize, aydınlık geleceğimize inanın. Çok okuyun. Öğrenin. Düşünün. İlgi duyduğunuz alanları araştırıp, yeteneğiniz olan alanları keşfedin. Çok çalışın. Biliniz ki sizler memleketimizin umudusunuz.Bu duygu ve düşüncelerle, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ülkemize, milletimize ve Nazilli’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Saygılarımla…” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP