Nazilli’de karne Heyecanı
139 okunma

Nazilli’de karne Heyecanı

ABONE OL
16 Haziran 2023 13:34
Nazilli’de karne Heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli’de karne Heyecanı renkli görüntülere sahne oldu.

İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen karne  bu yıl Kızıldere ilkokulunda gerçekleşti.

Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci yaz tatiline girerken Nazilli’de ise  30 bin ve 2 bin 350 öğretmen yaz tatiline girdi.

 

Kızıldere ilköğretim okulunda gerçekleşen karne törenine Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Caner Özkul, İlçe Milli eğitim Müdürü İsmail Şimşek, Ak parti ilçe başkanı Volkan Beyazıt, mahalle muhtarları ve veliler katıldı.

Törenin  açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, “Kaymakamımız önderliğinde 21 proje hazırlayarak, hayata geçirdik. Öğretmenlerimizin tanışmasını sağlayan öğretmenler arası voleybol turnuvası düzenledik. Öğrencilere yönelik bilgi yarışmaları, okuma etkinlikleri, trafik eğitimi, tiyatro ve sanat şenliği düzenledik. Resmi olmayan sonuçlara göre LGS sınavında Türkiye birincilerimiz var. Genel ortalamalarımızda artışlar oldu. Gelecek seneye de dersimizi çalışarak cumhuriyetimizin 100. Yılına yakılır proje ve çalışmalara şimdiden başladık. Bu başarıda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.

Öğrenciler, karnelerini protokol üyelerinin elinden aldı. Sınıf birincilerine karnelerini veren Kaymakam Arısoy, “Öğrenmenin ve eğitimin ömür boyu süren bir süreç olduğunun bilinciyle öğrenmenin gayreti içinde olmanızı ben size tavsiye ediyorum. Nazilli Milli Eğitim olarak gösterilen başarılar bize kıvanç yaşattı. Emeği geçen başta Milli Eğitim Müdürümüz ve kıymetli mesai arkadaşlarına, öğretmenlerimize teşekkür ederim. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP