Nazilli’de Köpek Havuza Düştü
192 okunma

Nazilli’de Köpek Havuza Düştü

ABONE OL
19 Ekim 2022 10:10
Nazilli’de Köpek Havuza Düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde havuza düşen ölmek üzere olan sokak köpeği kurtarıldı. Nazilli’de Sümer Rekreasyon alanındaki gölete havuza düşen sokak köpeğini Sümer Reaksiyon alanında bulunan görevliler barınak ekipleri kurtardı.

Sümer Park içerisinde gölet içine düşen ve ölmek üzere olan çırpınan köpeği gören vatandaşların yetkililere haber vermesi üzerine Nazilli Belediyesine ait köpek barınağı Çavuşu Ersun Aşkın ve çalışma arkadaşları ile Belediye Veterineri Ahmet Şahin köpeğin içine düştüğü gölete geldiler.

Gölet içerisinde çırpınmakta olan köpeği kurtarmak için hiç düşünmeden gölete inen köpek barınağı çavuşu Ersun Aşkın 20 dakikalık bir uğraş sonucu sokak köpeğini sudan çıkarmayı başardı.

Sabah erken saatlerde gelen ihbar ile Kurtarılan köpeğin sağlık kontrollerinin yapılması için Nazilli Belediyesine ait barınağa götürüldü. Belediye Veterineri Ahmet Şahin tarafından yapılan kontrolde, sağlık durumu iyi olan köpek gerekli bakımları yapılarak bir müddet kontrol altında tutulmasının ardından tekrar doğal ortamına bırakıldı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP