“Nazillispor Sevdalıları Kafasını Kuma Gömdü”
126 okunma

“Nazillispor Sevdalıları Kafasını Kuma Gömdü”

ABONE OL
7 Ağustos 2023 11:48
“Nazillispor Sevdalıları Kafasını Kuma Gömdü”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

17 Haziran 2023 tarihinde gövdemizi taşın altına koyarak, fedakarca başladığımız görevimize bugün itibariyle tamam diyoruz. Bazı kesimlerin mesnetsiz iddiaları, yorumları, yakıştırmaları, bilginin doğruluğunu teyit etmeden yaptığı yaklaşımlar bizleri derinden üzmüştür.

Defalarca ‘gelin bu işi birlikte yapalım’ dedik. Defalarca çağrıda bulunduk; ‘hadi gelin adını sevda koyduğumuz bu armayı birlikte yüceltelim’ dedik. Fakat her zaman olduğu gibi ses var, icraat yok. ‘Buyurun isteyen arkadaşlar yapsın’ diyoruz kimseden ses yok. Biz yapalım diyoruz ortalık yangın yeri. Bu durum bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Nazilli Belediyespor’un bu pozisyona gelmesinde emeği olanların değil bu kötü duruma düşürenleri tarih unutmayacaktır.

Kulübümüzü 15 milyon liralık borç ile devraldık. 50 günlük yönetim içerisinde yaklaşık olarak kulübün 2 milyon liralık borcunu ödeyen, 8 yeni sporcu gencimizi kulübe kazandıran U17’de Türkiye 3’üncülüğü alan, Nazilli’nin evladını takımın başına hoca yapan, kulübün belli bir noktaya gelmesi için iş, özel ve aile hayatından fedakarlık gösteren kulüp yönetimimiz tüm çabalarına rağmen çirkin ithamların konusu haline getirilmiş ve çıkmaza sürüklenmeye çalışılmıştır. Bu süreçte ‘Nazillispor benim evladım diyenleri de gördük, ‘Nazillispor’dan başka destekleyecek kulüp kalmadı mı, başka yerden bakın diyenleri de gördük, ‘Koşun icraya verin, elleri ayakları bağlansın’ diyenleri, kısacası zengin babanın müsrif evladı gibi kulübü bu duruma getirenlerin hepsini tek tek gördük.

Bu süreçte hepsinin sözde Nazillispor sevdalıları adı altında kafasını kumun altına gömerek basına demeç verdiğine şahit olduk. Bu işler oraya buraya demeç vermekle olmuyor. Taşın altına illaki elini koymak gerekiyor. Ayrıca doğruluğu olmayan veya yetkisiz ağızlardan çıkan, konuların içine çekilmeye çalışılarak yalnızca kulübün iş ve işlemleri değil kurumsal kimliğine de zarar vermek istenmiştir. Yönetimimiz 50 günlük süreç içinde bunlarla canla başla mücadele etmiş, mali disiplini sağlamış, kötü gidişata dur demiş yine de bir takım çevrelerce hazmedilememiştir. Bizler yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kimseden ‘aferin’ beklemedik. Medyatik olmaya çalışmadık. Kimseden makam, rütbe istemedik. Tribünlere oynamadık.
Geldiğimiz bu süreçte yönetim kurulumuza yapılan çirkin ithamlara daha fazla konu olmadan, kulübümüzün kurumsal kimliğinin daha da zedelenmesine imkan vermemek adına yönetim olarak istifa ediyoruz. Çıkmış olduğumuz yolda bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP