Sena Yıldırım Köşe Yazısı
186 okunma

Sena Yıldırım Köşe Yazısı

ABONE OL
29 Nisan 2024 21:26
Sena Yıldırım Köşe Yazısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünden beri Nazilli’nin hatta tüm Türkiye’nin gündemi Ankara’da gerçekleşen deplasman maçı.

Maçta şike var mı yok mu sürekli bu tartışılıyor. Kulüp Başkanı Şahin Kaya yine her zamanki gibi tek başına kendini savunmaya ve  temize çıkmaya çalışıyor.

Bakınız Zonguldak Kömürspor küme düştü ve Belediye Başkanından tutun, Milletvekillerine kadar tüm şehir birleşip takımına sahip çıktı. Nazilli’de bu durum  olsaydı nasıl olurdu peki? Ben size söyleyeyim takım ve yönetim suçlanırdı.

Şuan Nazilli Belediyespor büyük bir iftiranın altından kendi kendine çabalıyor. Seçim dönemi Nazilli Belediyespor için birçok vaadlerde bulunan siyasiler nerede? Niye bir tanesi bile çıkıp bir açıklama yapmıyor. Takımına sahip çıkmıyor.  TFF Nazilli Belediyespor-Ankara Spor maçı ile ilgili inceleme başlattı. Durumun bu hale gelmesini sağlayan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, her ne kadar maçta şike var diye algı yaratmaya çalışıp Nazilli Belediyespor’a iftira atsa da takımına ne kadar sahip çıktığını görebiliyoruz. Zonguldak bu kadar kenetlenmişken, Nazilli’den ise tek  açıklamayı CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül yaptı. ‘Nazillispor’un, hakkını kimseye yedirmem’ diyen CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, yine Nazilli’nin sorunlarıyla ilk ilgilenen kişi oldu. Darısı ise üç maymunu oynayan diğer siyasetçilerin başına.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP