Siyasilerden 10 Kasım Mesajı
196 okunma

Siyasilerden 10 Kasım Mesajı

ABONE OL
10 Kasım 2023 17:57
Siyasilerden 10 Kasım Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümünde, Nazilli’deki siyasiler anma mesajı yayınladı.

NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN: “Zamanın durduğu yerde sonsuzluk başlar”

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum.
CHP İLÇE BAŞKANI NAİM ATMACA: Mustafa Kemal’ler ölmez sen rahat uyu Atam

MHP İLÇE BAŞKANI HASAN EREN: “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.”

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK. Saygı,sevgi,minnet ve özlemle anıyoruz.
AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ SEDA SARIBAŞ: Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 85’inci yılında saygı ve rahmetle anıyorum.
AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ MUSTAFA SAVAŞ: Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü sebebiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen 10 Kasım Anma törenine katıldık. Bu vesileyle istiklal mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum.
CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN BÜLBÜL: Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk ve ebedi Genel Başkanımız Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum.
CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ BÜLENT TEZCAN: Dünya’da sadece bize nasip oldu böyle büyük bir lider. Hala ışığın yolumuzu aydınlatıyor. Büyük Atatürk, ışığın üstümüzden eksik olmasın.
CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YILDIZ: “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” sözü ile yurtta ve dünyada barışı simgeleyen, Dünya tarihinin seyrini değiştiren, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Atamız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyorum.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: Aramızdan ayrılışının 85’inci yılında Atamızın iki büyük eserine, altı oka ve devrimlerine sahip çıkacağımıza söz veriyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk ve ebedi Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, minnetle anıyorum.
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN: Millî Mücadele’nin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde rahmetle yâd ediyorum.
İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER:Aziz Türk milletinin umudu, gururu ve en kıymetli mücadelesinin adı; Mustafa Kemal’dir. Mavi gözlü bozkurdumuz, Atatürkümüzü saygı, rahmet ve minnetle anıyorum…
Biz ondan razıyız, Allah da razı olsun.
Ruhu şad, mekânı cennet olsun…
MEMLEKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUHARREM İNCE:Gözün arkada kalmasın Atam. Sen ilelebet bizimlesin, biz ilelebet seninle!

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP