‘Vatan Sevdalıları’ Nazilli’de Büyük İlgi Topladı
153 okunma

‘Vatan Sevdalıları’ Nazilli’de Büyük İlgi Topladı

ABONE OL
14 Temmuz 2023 18:02
‘Vatan Sevdalıları’ Nazilli’de Büyük İlgi Topladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyesi Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın genç neslin sanata olan ilgisini artırmak ve milli duyguları yaşatmak için öğrencilere hediye ettiği ve Neriman Durukan Tiyatrosu tarafından sahnelenen Vatan Sevdalıları adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Öğrencilerin kültürel etkinliklere erişimini teşvik etmek için yaz tatili hediyesi olarak Neriman Durukan Tiyatrosu tarafından hazırlanan Vatan Sevdalıları tiyatro oyunu izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda 3 seans olarak sahnelenen tiyatro oyununa; Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın eşi Aslı Özcan, çocukları ve sanatseverler katıldı.

 

Öğrencilerin yaz tatilinde eğlenceli ve öğretici bir etkinlik yapmaları için her yıl çeşitli tiyatro oyunlarını ilçeye getirdiklerini ifade eden Başkan Özcan; “Nazillimiz her daim sanat ve sanatçı dostu bir kent olmuştur. Sanatın en güzel dallarından biri olan tiyatro ile öğrencilerimizin küçük yaşlardan itibaren tanışması adına çalışmalar yapıyoruz. Bugün de ‘Vatan Sevdalıları’ isimli tiyatro oyunuyla milli duygularımızı bir kez daha gururla yaşadık. Bu gururu öğrencilerimizin de hissettiğini görmek, onların da milli ve manevi duygularına ortak olmak paha biçilemez. Kıymetli tiyatro sanatçılarımıza ve sahne arkasında çalışan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda Aslı Özcan, tiyatro ekibine teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP