17 Yıldır Hiçbir Maça Gitmeyen Sözde Efsane Ergüler!
1290 okunma

17 Yıldır Hiçbir Maça Gitmeyen Sözde Efsane Ergüler!

ABONE OL
20 Mart 2024 13:48
17 Yıldır Hiçbir Maça Gitmeyen Sözde Efsane Ergüler!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Esat Ergüler, Nazilli’deki basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Program sonrası açıklamalarda bulunan Ergüler, her zaman ki gibi gergin tavırlarıyla dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında paylaşımda bulunan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya ve Nazilli Bitlisliler Derneği Başkanı Cesur Kocaman, yerel seçimler için destekledikleri adayın İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz olduğunu açıklamışlardı.

2007’DEN BERİ HİÇBİR MAÇA GİTMEYEN YÖNETİCİ

Basın mensuplarının bunu sorması üzerine ‘Ben onları tanımam, onlar beni tanımaz’ diyerek sert bir tutumla Nazilli’deki gündemden ne kadar uzak olduğunu belli etmiş oldu. ‘Nazilli Belediyespor benim evladım’ diye her fırsatta dile getiren  Ergüler’in, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya’ın ‘destek’ çağrısına kulaklarını tıkayıp Nazilli Belediyespor’a  ‘üvey evlat’ muamelesi yaptı.

Bulduğu her fırsatta Kulüp Başkanlığı ve yöneticilik  yaptığını dile getiren Ergüler’in 2007’den beri Nazilli Belediyespor’un hiçbir maçına gitmediği biliniyor. Elinden gelenin fazlasını takım için ortaya koyan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya’ın desteğinin İYİ Parti Belediye Başkan adayı Cüneyt Korkmaz’a olduğunu öğrenince ‘yönetim değişirse destek çıkarım’ diye çıkışta bulunan Ergüler’in EGO ve KİBİRİNİ bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP