NAZİLLİ KAYMAKAMI DEPREMZEDELERİ UNUTMADI
142 okunma

NAZİLLİ KAYMAKAMI DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

ABONE OL
9 Mart 2023 11:17
NAZİLLİ KAYMAKAMI DEPREMZEDELERİ UNUTMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli ilçesinde bulunan depremzede kadınları unutmadı.
Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy öncülüğündeki heyet, ilçede misafir edilen depremzede kadınları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladı.
Nazilli’de KYK ve misafirhanelerde misafir edilen depremzede kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeni ile ziyaret edildi. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Nazilli’ye gelen depremzede kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kaymakam Arısoy öncülüğündeki heyet tarafından kutlandı.
Depremzede kadınların ve çocukların ziyaretlerde Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’un yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Caner Özkul, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdulgani Kavak, Hacı Mustafa Efendizade Erkek KYK Yurdu Müdürü Ali Dayanık, Gevherhan Sultan Kız KYK Yurdu Müdürü Birgül Yazıcı ve Belediye Misafirhanesi Müdürü Selda Hamarat’da hazır bulundu.

-Ziyaret edilen depremzede kadın ve çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Depremzede kadınların ve çocukların ailelerin misafir edildikleri Gevherhan Sultan Kız KYK Yurdu, Hacı Mustafa Efendizade Erkek KYK Yurdu, ve Nazilli Belediye Misafirhanesi İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve protokol üyelerince tek tek ziyaret edilerek, depremden etkilenen kadınların ve çocukların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanarak geçmiş olsun iyi dilek ve temennileri iletildi. Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, kadınların bu anlamlı ve özel günlerinde Nazilli’de misafir edilen depremzede kadınlara çeşitli hediyeler verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP