Başkan Kaya O İddialara Yanıt Verdi!
127 okunma

Başkan Kaya O İddialara Yanıt Verdi!

ABONE OL
29 Nisan 2024 15:31
Başkan Kaya O İddialara Yanıt Verdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya, şike iddialarına yanıt verdi. 2. Lig Beyaz grup takımlarından olan Nazilli Belediyespor, kritik maçtan beraberlikle ayrılarak Lig’de kalmayı garantiledi.

Dün gerçekleşen Ankaraspor- Nazilli Belediyespor deplasman maçında iki tarafında golsüz ayrılması sonucu bazı yayın organları ve sosyal medyada şike iddiaları gündeme geldi.

Siyah İnciler 1 puanı alarak Lig’de kalmayı garantilemesinin ardından küme düşen takım Zonguldak Kömürspor oldu. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Kömürspor’un küme düşmesinin sonucunu Nazilli Belediyespor’a bağlayarak, dün gerçekleşen maçın ardından şike iddialarını ortaya attı.

İddiaların artmasıyla Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya tarafından jet hızında açıklama geldi. Başkan Kaya;’ kesinlikle şike yoktur.’ dedi.

”LİG’DE KALMAK İÇİN 1 PUAN YETİYORDU”

Şike iddialarını kesin bir dille reddeden Başkan Kaya;”Biz çıktığımız zorlu ve ligin son maçımız olan Ankaraspor deplasmanında sahada mücadelemizi  yaptık. Nazilli’den bizimle birlikte takımlarını desteklemek üzere Ankara’ya gelen taraftarlarımızda sahada maçın bitimine kadar takımlarını 90 dakika boyunca desteklediler. Oyuncularımız karşılaşmanın ilk yarısında iyi mücadele ettiler. Defansımız ve kalecimiz gol yememek için büyük çaba sarf ettiler. Golcülerimiz de  ligde kalabilmek ve işi şansa bırakmamak için rakip kalede gol aradılar.
Karşılaşmanın 18 dakikasında oyuncumuz Serhat Aslan rakibi ile çıktığı hava topunda yere düşerek sakatlandı ve yerini de Ekrem Çalışanlara bıraktı.
Karşılaşmada kesinlikle şike olayı yoktur. Bize ligde kalabilmemiz için zaten tek puan yetiyordu. Oyuncularımız zorlu Ankaraspor deplasmanında berabere kalıp tek puan alarak ligde kalmayı başardılar.
Ben bunun içinde tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum ve tebrik ediyorum. Alınan ve ligde kalmamızı sağlayan tek puanıda Nazilli’den Ankara’ya kadar gelerek takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi.

Sena YILDIRIM

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP