Nazillispor Kulüp Başkanı Şahin Kaya Esat Ergüler’e çağrıda bulundu
2767 okunma

Nazillispor Kulüp Başkanı Şahin Kaya Esat Ergüler’e çağrıda bulundu

ABONE OL
2 Nisan 2024 13:39
Nazillispor Kulüp Başkanı Şahin Kaya Esat Ergüler’e çağrıda bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin kaya geçtiğimiz günlerde Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nde açıklamalarda bulunup Nazillispor için destek istemişti. Ardından hiçbir siyasiden ışık alamadığı gibi hala daha kendi çabaları ve ekonomisiyle takımı yönetmeye devam ediyor.
Basın toplantısında Şahin Kaya, yaklaşık 600 bin TL gibi bir rakama ihtiyaçları olduklarını kaydedip ‘Nazillipor 4.evladım diyenler neyi bekliyorsunuz. Mart’tan sonra çok geç olabilir.’ diye çağrıda bulunmuştu.

1 NİSAN’DA YATIRACAĞIM
Şahin Kaya’nın bu çağrısına AKP Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler seçimi kazanamaması durumunda bile 1 Nisan günü kulübün kasasına ihtiyaç duyulan 600 bin TL’lik parayı yatıracağı sözünü vermişti. Sözde Nazillispor’un 4.evladı olduğunu defalarca vurgulayan agrasif başkan adayı Ergüler 1985’te yöneticilik yapmaya başladığını, yıllarca kulüp başkanlığı yaptığını Nazillispora sözde düşkünlüğünü sürekli dile getirmişti.
Ben kazanamasam da Nazillispor’a ihtiyaç duyulan 600 bin TL’yi vereceğim sözünün üzerine bugün Şahin Kaya’dan bir çağrı geldi. Kulüp Başkanı Kaya açıklamalarında; ‘Seçim boyunca Nazillispor 4.evladım diye gezen aday arkadaş vardı, kazanamazsam 1 Nisan’da 600 bin TL vereceğim diyip sözünü bugün itibariyle yerine getirmedi. Nazillispor üvey evladıymış sanırım değilse de parayı yatırsın hadi bizde görelim. Yoksa bundan sonra ne ağzını açsın ne de evladım desin.’ sözlerini kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP