Naz Naz Yalnız Kaldı! Seçim Vaadleri Fos Çıktı
386 okunma

Naz Naz Yalnız Kaldı! Seçim Vaadleri Fos Çıktı

ABONE OL
9 Mayıs 2024 16:57
Naz Naz Yalnız Kaldı! Seçim Vaadleri Fos Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor Başkanı Şahin Kaya Nazilli Belediyesi’nin siyah beyazlı takıma destek olmayacağını açıkladı. Karar, camiada şok etkisi yarattı. Belediye, kulüp tesislerinde bulunan personeli geri çekti. Önümüzdeki sezon otobüs ve lojistik destek sağlanmayacağı belirtildi. Nazilli Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu ve Selahattin Yılmaz konuya ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kadir Mutlu, karardan bir sporsever olarak rahatsızlık duyduğunu belirtip, belediyenin içinde bulunduğu ekonomik durumu öne sürdü.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR’UN ŞİRKETLEŞMESİNİ BAHANE ETTİLER

Bütçe el vermediği, belediyedeki sıkıntılar çözülemediği için böyle bir karar alındı. Nazilli Belediyespor değil artık anonim şirketi. Şirket de işi değiştiriyor. Nazilli Belediyespor iken de çok şeyde savunma yaptık. Şirket olunca da uygulama farklı. Ben sporun içinden gelen bir adamım tabiki canımı sıkar ama ortadaki durum da bu” ifadelerine yer verdi.

AĞIZ DEĞİŞTİRDİ

Daha önce her fırsatta belediyelerin spor kulüplerine destek verebileceğini dile getiren Kadir Mutlu, ağız değiştirerek, “Belediyespor olsaydı… Belediyelerin profesyonel şubelere kaynak aktarması yasak. Amatör şubeler üzerinden aktarma yapıyorsunuz. A.Ş. olunca tamamen profesyonelsin” dedi.

DESTEK VERMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL

Öte yandan bir diğer başkan yardımcısı Selahattin Yılmaz ise Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’in geniş bir basın açıklaması yapacağını belirterek, “Dün arkadaşlar bize geldiğinde destek istediler. Bütçemizde böyle bir bedel yok. Farklı öneriler getirdiler ve yasal bir dayanak bulamadık. Bu bütçeyle destek olamayacağımızı söyledik. Kaldı ki belediyelerin spor kulüplerine yardım etmek gibi bir bütçesi yok. Sayıştay raporlarında da ciddi eleştiriler yapıldı. Önceki başkanlarına da kamu zararı çıkarıldı. Nazillispor A.Ş. oldu. Belediye ortak, taraf e yönetici değil. Oraya böyle bir destek vermemiz mümkün değil. Ben Nazillispor’a destek vereceğimi seçimden önce açıklamadım” diye konuştu.

‘SEÇİMDEN ÖNCE DESTEK VERECEĞİZ’, SEÇİMDEN SONRA DESTEK YOK

Seçim öncesinde Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nde açıklamalarda bulunan Başkan Tetik ve Mutlu, ‘belediye olarak elimizden gelen yardımı Nazillispor’umuz için yapacağız tabiki’ demişti. Ancak bugün yapılan açıklamalar tam tersini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP