Nazilli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Yeni Sezona Hazırlanıyor
1812 okunma

Nazilli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Yeni Sezona Hazırlanıyor

ABONE OL
28 Eylül 2023 19:24
Nazilli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Yeni Sezona Hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor Erkek Voleybol Takımımız yeni sezona hazırlanıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Büyükler 2. Liginde mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Nazilli’de gerçekleştirilen kamp dönemi antrenmanları ile yeni sezona hazırlanıyor.

2023-2024 sezonuna 15 Ekim Pazar günü Nazilli kapalı Spor Salonunda oynayacağı Göcekspor karşılaşması ile merhaba diyecek olan takım yoğun geçen antrenman programlarında kuvvet ve dayanıklılık başta olmak üzere taktiksel çalışmalar ile hazırlıklarına devam ediyor.

“GENÇ VE İSTEKLİ KADROMUZ İLE SEZONA HAZIRIZ”

Başta Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Nazillili voleybol severlerin destekleri ile geçtiğimiz sezon çok güzel işlere imza attık diyen Voleybol Takımı Şube Sorumlusu Türkay Koşar ’’ Kendi kategorilerinde başarılı olmuş genç ve istekli arkadaşlarımız ile sezona merhaba diyeceğiz. Bu kapsamda çalışmalarımıza Baş Antrenörümüz Süleyman Bozkan gözetiminde aralıksız devam ediyoruz. Altyapımızda yetişmiş Mustafa Özcan, Ozan Özcan ile geçtiğimiz yıldan Tolga Gündoğan tekrar bizimle olacak. Onların haricinde geçtiğimiz sezonu Erkekler 1. Ligi takımlarından Bigadiç Belediyespor dan geçiren Emre Eroğlu ve pasör çaprazı Aybora Özismim, Konya Büyükşehir Belediyespor Altyapısından yetişen 2004 doğumlu genç oyuncu Recep Kavak, Erkekler 1. Ligi Kocaeli Kağıtspordan Emre Karahan, Aydın Büyükşehir Belediyespor dan İsa Aydoğdu, geçtiğimiz sezon Akkuş takımında forma giyen başarılı libero Baddal Bozbey, Altekma Altyapısından yetişen Alihan Atılgan, 208 cm boyundaki 2001 doğumlu oyuncu Muhammed Hanifi Sorgun, 1989 doğumlu pasör Deha Bozkan, daha önceki yıllarda Arkas Spor, Quincy University Hawks USA, İzmir Saint Joseph Takımlarında forma giyen 2003 doğumlu genç oyuncu Emir Çetiner bu sezon bizlerle birlikte olacaklar. Bu kapsamda destekleriniz bizden esirgemeyen Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan beyefendiye teşekkürlerimizi iletiyoruz.’’ Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP