Tekstil işçisinin bıçak ve tabancalı saldırıda ölümüne 2 gözaltı
163 okunma

Tekstil işçisinin bıçak ve tabancalı saldırıda ölümüne 2 gözaltı

ABONE OL
25 Nisan 2023 15:07
Tekstil işçisinin bıçak ve tabancalı saldırıda ölümüne 2 gözaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’de Mehmet Aydın’ın (42), bıçaklanıp tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Aydın’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere ailesinin yaşadığı Tekirdağ’a götürüldü.

Olay,  kentin en işlek yerlerinden olan Atilla Mahallesi İnönü Caddesi’nde meydana geldi. Evli ve 5 çocuk babası tekstil işçisi Mehmet Aydın, cadde kenarında bıçaklı ve silahlı saldırıya uğradı. Aydın yaralandı, saldırganlar otomobille olay yerinden kaçtı. Yerde kanlar içinde yatan Aydın’ı görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Aydın, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Aydın, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Aydın’ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna gönderildi. Cenaze, otopsinin ardından Aydın’ın yakınlarına teslim edildi ve toprağa verilmek üzere Tekirdağ’a götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, saldırganların tespit edilip yakalanması için bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Çevredekilerin bilgisine de başvuran ekipler, S.Y. ve A.E. olduğu tespit edilen şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP