AK PARTİ’YE FLAŞ İSİMLER
137 okunma

AK PARTİ’YE FLAŞ İSİMLER

ABONE OL
11 Şubat 2024 11:51
AK PARTİ’YE FLAŞ İSİMLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kuşadası yeni üyelerini aralarına almaya devam ediyor.

Cumhur İttifakına geçen isimler arasında Zafer Partisi Kuşadası eski İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar’ın yanı sıra çok sayıda Zafer Partili kişiler bulundu. 

Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) Konferans Salonu’nda düzenlenen, üye katılım törenine AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, MHP Kuşadası İlçe Başkanı Murat İnan, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Esat Altungun, AK Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile partiye katılarak rozetlerini alacak kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Programda AK Parti’ye katılan yeni üyelere rozetleri takdim edildi. İsimler arasında Zafer Partisi Kuşadası eski İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar da yer aldı.

AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz toplantının öçok verimli geçtiğinin belirterek katılan herkese teşekkür etti. Sarıgöz, “İl Başkanımız Sayın Gökhan Ökten ve Belediye Başkan Adayımız Sayın M. Esat Altungün’ün katılımlarıyla KUTO Toplantı Salonu’nda Üye Katılım ve İstişare Toplantısı’nı üyelerimiz, hemşehrilerimiz ve partimize katılan yeni üyelerimiz ile gerçekleştirdik. Bize destek veren, yanımızda olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP