Nazilli’de Çocuk Oyunları Şenlikleri Sona Erdi
117 okunma

Nazilli’de Çocuk Oyunları Şenlikleri Sona Erdi

ABONE OL
27 Nisan 2024 19:14
Nazilli’de Çocuk Oyunları Şenlikleri Sona Erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kapalı spor salonumuzda Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte İFET (İlkokul fiziksel etkinlik) ve geleneksel çocuk oyunları şenlikleri düzenlendi.

Nazilli’de düzenlenen Çocuk oyunları şenlikleri 2 gün sürdü. İki gün süren İFET (İlkokul fiziksel etkinlik) ve geleneksel çocuk oyunları şenlikleri sona erdi. Şenliklerin bitiminde kapalı spor salonunda madalya ve ödül töreni düzenlendi.

İlkokul fiziksel etkinlik (İFET) ve geleneksel çocuk oyunları şenliğinde dereceye giren okullara düzenlenen tören ile madalyaları verildi.

Madalya ve ödül törenine Nazilli ilçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, Gençlik merkezi Müdürü Baycan Taşdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldıray Demir, Tesis Amiri Hamza Bayrak ve öğretmenler ile öğrenciler katılım sağladılar.

Nazilli Gençlik Spor ilçe Müdürü Güven Eker, “Nazilli ilçemizde 2 gün boyunca devam eden şenliklerimize İlçe Merkezimiz de ve kırsal mahallelerimizde bulunan tüm ilkokullarımız katıldı. Etkinliklerimizde Çift Adım sıçrama, Bayrak Koşusu, Fasulye torbası ve Halat çekme yarışmaları yapıldı. 30-31 Mayıs tarihlerinde de ilçemizde ve kırsal mahallelerimizde bulunan tüm ortaokullarımız arasında şenliklerimiz düzenlenecek” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP