Arife Çelik Köşe Yazısı
687 okunma

Arife Çelik Köşe Yazısı

ABONE OL
29 Şubat 2024 00:25
Arife Çelik Köşe Yazısı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart 2024 tarihinde Pazar günü yapılacak seçimler nedeniyle, Nazilli de oldukça hareketlendi. Belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları, yoğun tempo ile çalışıyorlar. Öncelikle her birine kolaylıklar ve centilmence bir seçim propagandası diliyorum.
Konumuz EFSANELER aslında…
Ben tabiki EFSANEYİ sandık belirler tarafındayım.
18 yıl sonra gelen Nazilli aşkı nasıl oldu depreşti ? Siz değil miydiniz belediye başkanlığı görevinden milletvekiği için istifa eden? Nazilli’yi kaderine terkedip ve kime emanet edip gittiniz? Bugünkü seçim propagandalarınızda ‘5 yıl görev yapmak ve hizmet etmek zorundayım bu benim boynumun borcu’ diyen siz o zaman milletvekilliği ateşiyle mi yandınız da görev ve hizmetlerinizi unuttunuz? Bunları sormadan da edemiyor insan. Bir dahaki milletvekilliği seçimi şuanki yatırım mı oluyor yine kime bırakıp gideceksiniz?
GERÇEKTEN ÇARE SİZ MİSİNİZ ?
‘Ben dolu dolu geliyorum. Tecrübelerimle geliyorum. Ben Nazilli’de üç dönem (2 buçuk dönem diyelim terketmiştiniz) belediye başkanlığı yaptım. Benim param var, malım, mülküm var. Benim hiçbir şeye ihtiyacım yok. Nazilli’yi kurtarmaya, belediyeyi ayağa kaldırmaya geliyorum. Çare benim. Çare Esat Ergüler’dir.
Nazilli Belediyesi’nin borçlarını ödemeye mi geliyorsunuz acaba ? “Nazilli bitmiş tükenmiş. Belediye bitmiş. Nazilli’yi ve belediyeyi kurtarmaya geliyorum. Çare benim, Çare Esat Ergüler’dir”
Aynı gemide değil misiniz ? Dümen aynı dümen değil mi ? 2 dönem bugünkü Aydın MHP İl Başkanı Haluk Alıcık 1 Dönem mevcut Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan toplam 15 yıl hizmet etmişler. Size göre hasbelkader yönetim yönetememe hizmet getirememe gibi sözlere maruz bıraktığınız geçmiş ve mevcut belediye başkanlarını bugün sizi seçsinler diye mi yerden yere vuruyorsunuz ? Siz geçmişte Nazilli Belediye Başkanlığı makamına seçilerek geldiniz. Seçilenler, milli iradeyi temsil ederler. Bu nedenle onlara saygı göstermemiz lazım kanaatindeyim birde aynı partilinin mensubu olunca sizin gerçekten AKPli olduğunuzdan da şühelenmiyor değilim. Üç dönem (ben ona 2 buçuk dönem diyorum terkettiniz) milli iradeyi temsil ettiniz vatandaş oylarıyla oraya geldiniz büyük saygı duyuyorum. Siz, “Nazilli bitmiş tükenmiş. Belediye bitmiş” demekle gelmiş geçmiş bütün belediye başkanlarına karşı acımasız ve son derece karalayıcı oluyorsunuz. Hiç bir hizmet yapmadıkları söylenemez elle tutulur gözle görülür en azından yapıldı diyebildikleri birçok projeleride vardır. Sizin terkedip gittiğiniz makamı borca sokan Aytekin Kaplan’ın enkazınıda Sayın Haluk Alıcık kaldıramamıştır çünkü Büyükşehir Belediyesi kapsamına alınmıştır. Bu enkaz büyüdükçe sayın Kürşat Engin Özcan dönemine en talihsiz döneme denk gelmiştir. Bu süreçleri sizlerde takip etmişsinizdir muhakkak teferruata gerek yok. Yani işin başında yine buna sebep olan siz ve milletvekiliği sevdanız değil mi ?En azından fabrikalara istihdam sağlanabilecek şeylere ket vurmamışlardır ya da vurmazlardı. Bunu tabi siz sonuna kadar inkar da etseniz günün şartlarında unuttuğunuz birşey var buraya getirilmek istenen fabrika ve isim vermiyim bazı şirketler aslında şahit ama neye dayanarak asla öyle birşey yapmadım diyebiliyorsunuz ? Sizin uğur grubuyla bağınızı da herkes biliyor olsa gerek.
Sahi efsa petroldeki FETÖ’den ceza alan Fatih Topçu ve ailesiyle iş ortaklığınız devam ediyor mu?
Dar gelirli ailelere 500 konutluk proje
Kulağa hoş geliyor tabiki herkes ev sahibi olsun ancan 10 bin lira emekli maaşıyla sanki biraz zor değil mi ? Hayal mi satıyorsunuz ? Daha önceki döneminizde belediye konutlarında birçok vatandaşın vardı ve bu konudan dolayı mağdur olanlar konutları satmak zorunda kalmadı mı? Yaşanan Mağduriyetin ise o dönem Bayındırlık Fiyatı ile konutların alındığı ancak kredi kullanma imkanı olmadığından dolayı belli bir süre sonra bir çok kişi aldığı konutları satmak zorunda kalmadı mı? Konut Projesi ile yeni bir rant kapısı mı açılıyor? Daha öncede iş verdiğiniz Sayın AKP İlçe Başkanı Volkan Beyazıt bu konutların yapımında nasıl rol alacak ? Ya da hangi partili müteahit yapacak ?
Yani demem o ki EFSANE ama ne EFSANEsi ? Nazilli’de belediye başkanı olarak bir efsane varsa o da Haluk Alıcık EFSANEsidir. saygılarımla…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP