İLK MEKTEBİM MİNİKLERİ 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI
342 okunma

İLK MEKTEBİM MİNİKLERİ 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI

ABONE OL
27 Nisan 2024 14:20
İLK MEKTEBİM MİNİKLERİ 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MİNİKLERDEN DEV GÖSTERİ

Nazilli’de İlk Mektebim Anaokulu’nun minik öğrencileri 23 Nisan coşkusunu bir etkinlikle kutladı. Minikler etkinlikte dev bir gösteri sergiledi.

Tüm Türkiye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi. Nazilli’de bulunan İlk Mektebim Anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında muhteşem bir programa imza attı.

MİNİKLER HALK OYUNLARI OYNADI

Ticaret Odası’nın konferans salonunda düzenlenen etkinliğe katılım oldukça yoğundu. Okulun kurucu müdürü Mine Özcan ve öğretmenlerin öncülüğünde yapılan etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini anlat konuşmanın ardından minikler dev gösterilerine başladı.

Sırayla 3,4 ve 5 yaş öğrencilerinin dev gösterileri alkışlar eşliğinde izlenirken programda da duygusal anlar yaşandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğini büyük bir coşkuyla kutladıklarını ifade eden kurucu müdürü Mine Özcan” Sevgili öğrencilerimin bu anlamlı gün ve etkinlikte gösterdikleri üstün performanstan dolayı çok gururluyum. Geleceğimizin emaneti canım çocuklarım, yarının büyükleri sizler geleceğimize ışık tutan Cumhuriyet çocuklarısınız. Bayramınız kutlu olsun.Siz değerli velilere katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyor bayramınızı kutluyor emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Misafirperverlikleriyle bizleri onurlandıran Ticaret Odası Başkanı Sayın Nuri Arslan’a ve tüm çalışanlara teşekkür ederiz.” dedi.

Arife ÇELİK

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP