Aydın AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, Bugünkü programında Söke ve Didim’i ziyaret etti
  • Aydın Halk Haber
  • Gündem
  • Aydın AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, Bugünkü programında Söke ve Didim’i ziyaret etti
611 okunma

Aydın AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, Bugünkü programında Söke ve Didim’i ziyaret etti

ABONE OL
30 Aralık 2022 22:07
Aydın AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, Bugünkü programında Söke ve Didim’i ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, Bugünkü programında Söke ve Didim’i ziyaret etti.
Önce Söke’de bir okulu ziyaret eden Yavuz, okul hakkında bilgi aldı ve eksiklerin yapılması için talimat verdi.
Söke ziyareti sonrasında Didim’e geçen Vekil Yavuz, Didim Merkez Camii’ kıldığı Cuma Namazı sonrasında, AK Parti İlçe Binasına uğradı. Burada İlçe teşkilatı ile yaptığı sohbetlerin ardından AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile özel görüşme yaptı. Görüşmelerin ardından ilçe teşkilatı ile yapılmakta olan gençlik merkezi ve yapılmış projeleri yerinde inceledi.

Son olarak Didim Devlet Hastanesi’nde Açıklama Yapan Vekil Yavuz; ” Gençlik ve Spor İl Başkanlığı ile birlikte yerinde incelemeler yaptık. Okullarla ilgili yatırımlarımız var 2 okulla ilgili projelerimiz verdik bitti. merakla bekleniyor. Akabinde 2 anakolu 3 er sınıflık biri şehir merkezde birtanesi Yalıköyde. 3 tanede 12 derslik anakolu yatırımımız oldu. Bunlardan ayrı Selçuk Özsoy 32 derslik okulumuz, bunların hepsi aşağı yukarı 150 milyon Liralık yatırım. Bu arkamızda bulunan binanın yatırımı da 350 milyon Lira yine devam ediyor inşaat. İnşallah hepsinin projesini teslim edeceğiz.

” Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Bey’de Bitiyor”

Burda asıl olay Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki bey Aydın’a geldi. Rozet takımından sonra Nazilli’ye söz vermişti. Nazilli’nin röntgenini çekip neler yapabileceğimize baktı. Diğer Belediyelerimizi de unutmazdı. Onlarıda ziyaret etti ve mutlu ayrıldı. Çünkü ciddi bir şekilde AK belediyecilik ve diğer belediyeler arasındaki, özellikle Aydın İçindeki Belediyecilikler arasındaki farkı gördü ve şahit oldu. Bütün Belediye Başkanları’nı kalben kutladı. Çünkü dar imkanlara rağmen, biliyorsunuz küçük şehirlerin büyük şehirlerden payları azaldı. her an bir proje ile Ankara’ya gidip gelmelerini görünce oda sevindi.

Bugün Didim’deyiz. Didim Belediyesi çıkıpta devletten hiçbir yatırım almıyorum demesin çünkü, Didim Belediyesi’nin devlete 500 milyon borcu var. Bunu ödememesi gibi bu parayı başka yerlerde harcaması yatırım kaynağıdır. Bir proje ile bize gelmeseler bile gerek SGK’ya gerek vergi dairesine gereken ödemelerini yapmaması devlete ciddi bir yük veriyor ve bu paralarla yine yatırım yapıyordur büyük ihtimalle. Yani gözle görülür pekte birşey yok ama. Aydın’da malesef Aydın halkının hiç haketmediği bir yönetim var. Ciddi bir büyükşehir bütçesi olmasına rağmen özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı’mızın yanlızca sokaklarda bilboard belediyeciliği yapması Aydın halkının kazanması gereken yatırımların önüne geçiyor.
Maalesef Aydın halkının hiç haketmediği bir durum var. Bu süreçte ciddi bir Büyükşehir bütçesi olmasına rağmen özellikle Belediye Başkanımızın yalnızca sokaklarda bilbort Belediyeciliği yapması Aydın halkının kazanılması gereken yatırımların önünden geçiyor. Sayın Özhaseki üstüne basarak şunları söyledi, biliyorsunuz Özhaseki Kayserili, Kayseri’nin ve Aydın’ın artısı eksisini baktığımız zaman Aydın hakikatten ona on basacak bir yer fakat şehrin imkansızlıklarını şehrin özellikle belediyenin vermediği hizmetleri gördüğünde gerçekten canı sıkıldı ama biz konuştuk bizlere her proje geldiğinde Ankara’da elimizden geleni 4 Aydın Milletvekili olarak beyan ediyoruz. İnşallah projelerle gelirler 2024 seçimlerine kadar yapmak istedikleri şey olursa elimizden geleni yapmaya hazırız. 2024 seçiminden sonra onların yerine biz yapacağız Allah’ın izniyle zaten.” sözlerini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP