Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş Nazilli’de
95 okunma

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş Nazilli’de

ABONE OL
8 Şubat 2024 14:08
Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş Nazilli’de
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın bugünkü durağı Nazilli oldu.

Savaş’a MKYK Üyesi Umut Tuncer, Eski Milletvekili Ali Gültekin Kılıç Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, AK Parti ve MHP teşkilatları eşlik etti.

Mustafa Savaş, Nazilli Ticaret Odası’nda oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Burada önemli açıklamalarda bulunan Savaş, her konuda ellerini taşın altına koyacaklarını ifade etti.

5 YIL DAHA KAYBEDEMEYİZ

3 dönemdir Aydın milletvekili olarak kente eser ve hizmet kazandırmak için güzel işler yaptıklarını söyleyen Mustafa Savaş, 1 Nisan’dan itibaren belediye başkanı olarak hizmet edeceklerini söyledi.

Aydın’ın kayıp yıllarını telafi edeceklerini ifade eden Savaş, “5 yıl daha kaybetmeye vaktimiz yok. Yeni bir sayfa açmak için Aydın hazır. Hizmete aç bir şehrimiz var. Eser ve hizmet siyasetiyle kentimizi buluşturacağız. Dersimizi çalıştık. İlk 3 ay, 1 yıl, 3 yıl ve 5 yılda ne yapacağımızı biliyoruz. Aydın 5 yılda bambaşka bir şehir olacak. Muazzam yatırımların ilimize geleceği, üretim, istihdam, ihracat kapasitesinin arttığı bir dönem vadediyorum” ifadelerini kullandı.

3 AYDA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ

Trafik, altyapı, otopark gibi sorunlara değinen AK Partili Savaş, Nazilli’nin problemlerine de değindi.

Kentin arıtmasının çalışmadığını söyleyen Savaş, “Buharkent’ten Didim’e kadar 22 battı çıktı vaad ettiler sadece 2 tane yaptılar. Nazilli, Söke ve Kuşadası’nda köprülü kavşaklar yapacağız. İlk 3 ayda kazmayı vuracağız. Eksik kalan yatırımları en kısa sürede tamamlayacağız. İlimizin daha fazla üretmesi adına ne gerekiyorsa onları yapacağız. Katı atık bertaraf tesisi yok. Günde 25 TIR Aydın’a gidiyor” dedi.

EL FRENİ ÇEKİLMİŞ BİR ARABA GİBİYİZ

Büyükşehir Belediyesi’nin reklama harcadığı paranın 500 trilyon olduğunu söyleyen Mustafa Savaş, “El freni çekilmiş bir araba gibiyiz. Bereketli topraklar var, dinamik insan gücü var bunların harekete geçirilmesi lazım. Belediye başkanı yatırımcı dostu olmalı. Ayrımcı bir belediye yönetimi var. Muhtarlar belediyeye gittiğinde çekmece açılıyor, oy listesi bakılıyor. Bize oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olacağız. Aydın ve geleceğimiz için yerel milliyetçilik yapmamız lazım.” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP