Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul Yaşlılar Haftasını Unutmadı
402 okunma

Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul Yaşlılar Haftasını Unutmadı

ABONE OL
21 Mart 2024 20:03
Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul Yaşlılar Haftasını Unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, ‘18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası’’ dolayısıyla Evde Sağlık Hizmeti alarak tedavi ve bakım süreçleri takip edilen yaşlı çınarların evlerine giderek ziyaret etti.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Evde sağlık hizmeti alan hasta ve hasta yakınları ile sohbet edip taleplerini dinleyen ve ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul Efeler İlçesinin Meşrutiyet Mahallesi ile Mesudiye Mahallelerinde bulunan yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.
Aydın İl Sağlık Müdürü yaşlı vatandaşların evlerine yapmış olduğu ziyaretleri sırasında sunduğu hediyelerle birlikte Çumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ve Aydın Valisi Yakup Canbolat’ın selamlarını ileterek İl Sağlık Müdürlüğü olarak her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
Evde sağlık hizmetleri birimlerimizin vatandaşımızın ihtiyacı olduğu her anın da yanında olduğunu ve Evde Sağlık hizmeti alan hastalarımızın ailelerine, evlerinde yalnız olmadıkları belirten Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, evde sağlık hizmetleri ekiplerimize yürüttükleri gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul’a Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanan vatandaşlarımıza ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı ile Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi de eşlik ettiler.
Evde sağlık hizmetinden aldıkları hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları, İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul ve sağlık çalışanlarına teşekkür ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP