Aydın Yıldızspor Yeni Logosunu Tanıttı
261 okunma

Aydın Yıldızspor Yeni Logosunu Tanıttı

ABONE OL
12 Temmuz 2023 09:36
Aydın Yıldızspor Yeni Logosunu Tanıttı
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın futbolundaki başarıları ve altyapısından çıkardığı oyuncularla her zaman gündemde olan Aydın Yıldızspor, yeni logosunu tanıttı.

Mavi-beyazlı ekip kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atıyor. Geçtiğimiz günlerde kurumsallaşma süreci doğrultusunda spor hukuku alanında Avukat Halil İbrahim Elmas ile çalışma kararı alan Yıldızspor, logosunda da köklü bir değişikliğe gitti.

Aydın’ın ve Yıldızspor’un Değerleri Tek Bir Logoda

Aydın Yıldızspor’un yeni logosunda anlamlı birçok simge kullanıldı. Yeni logosunun merkezinde geçmiş yıllardaki şampiyonluklar ve altyapıdan çıkan yetenekli futbolcuları temsil eden yıldızlı futbol topu simgesi yer aldı. Futbol topunun hemen üstünde bulunan altın renkli yıldız ise “Aydın’ın Tek Yıldızı” anlamına gelen ve başarılarla dolu geçmişi olan Yıldızspor’u temsil ediyor. Aydın ilinin antik kentler bakımından zengin olması ile “Galibiyet ve Erdem” sembolu olan defne yaprağı tacı; Aydın ilinin plaka kodunun 09 olması nedeniyle logoda toplam 9 adet yıldız bulunması ise Aydın Yıldızspor’un şehrine olan bağlılığını gösteriyor.

“Hayallerin Gerçeğe Dönüşmesini Sağlıyoruz”

Kulübün yeni logosu hakkında açıklamalarda bulunan Aydın Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya Özcan; “Aydın’da bugüne kadar futbol topuyla hayallerinin peşinden koşan gençlerimize umut olduk. Birçoğunun profesyonel liglerde futbol oynamasına katkı sağlayarak hayallerinin gerçeğe dönüşmesini sağladık. Yıllardır sürdürdüğümüz başarılı sportif politikalarımız sayesinde ülke futboluna çok sayıda yeni yetenek kazandırdık. Bu faaliyetlerimizi, kurumsal kimlik çalışmamızla birlikte bir seviye yukarıya taşımayı planlıyoruz. Türkiye genelinde bir futbolcu fabrikası olarak anılan Aydın Yıldızspor’un logosunda yaptığımız değişikliklerle kurumsallığımıza yeni bir kimlik kazandırdık. Yeni logomuzda yer alan, şehrimizin ve kulübümüzün sembolleri ile politikalarımızı harmanlamış olduk. Yeni logomuzu göğsünde taşıyacak olan tüm sporcularımıza hayallerini gerçekleştirmesinde en büyük yardımcısı olmaya devam edeceğiz. Kulübümüzün yeni logosunun hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP