Başkan Adayı Kaplan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
153 okunma

Başkan Adayı Kaplan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

ABONE OL
14 Eylül 2022 09:22
Başkan Adayı Kaplan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Ticaret Odası Başkan Adayı Murat Kaplan, Nazilli Hayvan Pazarı’na ziyarette bulunarak celeplerle bir araya geldi.

Nazilli Ticaret Odası Başkan Adayı Murat Kaplan, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Son olarak Nazilli Hayvan Pazarı’nda celeplerle bir araya gelen Kaplan, Nazilli’yi büyük ve küçükbaş hayvan ticaretinin merkezi haline getirmek istediklerini söyledi.

Nazilli Ticaret Borsası Başkan Adayı Murat Kaplan, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Ekip arkadaşlarıyla birlikte yoğun şekilde seçim çalışmalarına devam eden Kaplan, destek turlarını sürdürüyor. Dağ köylerine yaptığı ziyaretlerde incir üreticisi borsa üyeleriyle bir araya gelen Kaplan’ın bugünkü durağı kasap ve celepler oldu. Murat Kaplan, Ticaret Borsası Hayvan Pazarı’nda celeplerle buluşarak bir araya gelerek sorunlarını dinledi. İsteklerini tek tek not aldı.

‘Tüccarımızın her zaman yanındayız’

Başkan Adayı Kaplan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte pazarı dolaştı. Celeplerin sorunlarını dinleyen Kaplan, tek tek not aldı. Kaplan, Nazilli Hayvan Pazarı’nı daha canlı bir hale getireceklerini belirterek, “Hayvan pazarına seçimden seçime gitmiyoruz. Biz tüccarımızın her zaman yanındayız. Arkadaşlarımızın ciddi sorunları var. Sabah pazarın geç açılmasından şikayetçiler. Hem trafik açılıyor hem dışarıdan gelen arkadaşlar sorun yaşıyor. Hayvan pazarı denince akla Dalama, Afyon ve Kars geliyor. Bizim bu tesisimizi hayvan ticaret merkezine dönüştürmemiz lazım. Dışarıdan müstahsili nasıl getirebiliriz onun derdinde olacağız. Dışarıdan buraya et tedarikçisi çekeceğiz” dedi.

Sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlayan Murat Kaplan, öğle arasında soluğu Arslanlı Mahallesi’nde bulunan Safir İncir’de aldı. Bölgenin önemli tüccarları arasında yer alan İlker Sınav’ı işletmesinde ziyaret eden Kaplan, doğum günü sürprizinde bulundu. Pasta keserek, Sınav’ın doğum gününü kutlayan Kaplan, “Biz her zaman iyi günde de kötü günde de üreticimizin ve tüccarların yanında olacağız” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP