Başkan Özcan Gazetecileri Unutmadı
113 okunma

Başkan Özcan Gazetecileri Unutmadı

ABONE OL
24 Temmuz 2023 20:23
Başkan Özcan Gazetecileri Unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Başkan Özcan’a gazetecilerin sorunlarını anlatan Cemiyet Başkanı Ümit Özmen, Özcan’dan yetkililere seslerini duyurmalarını istedi.

Gazetecilerin sorunlarını dinleyen Başkan Özcan;” Mutlaka üst makamlara ileteceğim.” dedi.

Basının her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Özcan, “Temennilerinizi, dileklerinizi ben mutlaka üst makamlara  ileteceğim, mutlaka dillendireceğim. Tabi derdin sahibi daha güzel anlatır derdi. Farklı kamu tassarufları olabiliyor. Önemli olan bunları ortak paydada çözebilmek. Siz kalem erbabısınız. Çok önemli, bunları kaleme döken, insanlara ulaştıran sizlersiniz. Hepimiz derdimizi sizin aracılığınızla anlatabiliyoruz. Eksikler, sorunlar muhakkak oluyor bunları da zaman içinde düzeltiriz diye düşünüyorum.” diye belirti.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN GAZETECİLERE SÜRPRİZ

Başkan Özcan, basın mensuplarına günün anlam ve önemine dair  kalem hediye etti. Daha sonra gazetecilere sürpriz yapan Özcan, ilçenin çeşitli yerlerinde bulunan reklam panolarına yerel basını destekleyen afişler astı.  İlk afişi gazeteciler, Başkan Özcan ile birlikte astı.

NAZİLLİ’NİN YOLLARI YENİLENİYOR

Başkan Özcan daha sonra Yeşil Mahallede yapımı devam eden yol yapım çalışmalarını gazetecilerle birlikte inceleyerek bilgi verdi. Yeşil Mahalle 374 sokaktan başlayarak Kanal Yolu olarak bilinen yol boyu uzanan güzergahı kaldırım taşı ile kapladıklarını gösterdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP