Başkan Özcan;” İl Olma Hedefini Tam Göbeğinden Vuracağız”
190 okunma

Başkan Özcan;” İl Olma Hedefini Tam Göbeğinden Vuracağız”

ABONE OL
24 Temmuz 2023 20:37
Başkan Özcan;” İl Olma Hedefini Tam Göbeğinden Vuracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Nazilli’nin İl olması için ”86 yıllık bir ideal” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Nazilli’nin il olma sürecini değerlendiren Özcan, “Nazilli’nin il olma meselesi her hemşerimin en önemli meseleleri arasında yer alıyor.

Bizim mesaimizin büyük bir kısmı Nazilli’nin il olması ile ilgili. İki gün önce bir hesap yaptık, iller bankasından gelen paranın en az üç katı bir para gelecek. Bu tüm gelirlerimizin üçe katlandığı anlamına gelir. Bu dar imkanlarla neler yapabildiğimizi düşündüğünüzde gelirleri üçe katlanmış bir belediyenin neler yapabileceğini siz hesap edin. Bazen vatandaşlar soruyor ne değişecek diye? Ben de tüm Nazilli’ye soruyorum gelirinizin üçe katlandığı bir hayat değişir mi? Değişir. Direk yatırımların yapılabileceği, valiliklerin ve bakanlık temsilciliklerinin olduğunda Nazilli’ye neler katabileceğini inkar etmek doğru değildir. 86 yıllık bir ideal, Atatürk’ün vermiş olduğu bir söz.

Bunun gerçekleşmesi konusunda vatandaşlarımızın ve STK’larımızın gösterdiği sabırsızlığı anlıyorum. Biz de elimizden geldiğince çalışmalarımızı yapıyoruz. Bunun için inanın en çok ben hevesliyim ve olmasını istiyorum. Geçenlerde yine söyledim hep söylüyorum Kürşat Engin Özcan’ın hayatı mı yoksa Nazilli’nin il olması mı? diye sorsanız ben Nazilli’nin il olması derim. 86 yıldır bekleyen Nazilli biraz daha beklerse bu hedefi tam göbeğinden vuracağız inşallah” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP