Başkan  Özcan İlk Kez Konuştu! ” İstifaya ben zorlamadım.”
385 okunma

Başkan  Özcan İlk Kez Konuştu! ” İstifaya ben zorlamadım.”

ABONE OL
20 Eylül 2023 14:12
Başkan  Özcan İlk Kez Konuştu! ” İstifaya ben zorlamadım.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay’ın istifasının ardından Başkan Özcan ilk kez konuştu. İddialara yanıt verdi.

Dün yaşanan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay’ın istifasının ardından kriz ortamı oluşmuştu.

Eski Kulüp Başkanı Urkay’ın istifa açıklamasının ardından gözler Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a çevrildi.

Nazilli Belediyespor’daki sportif  başarıyı takdir eden ve hiç bir müdahalesi olmadığını dile getiren Başkan Özcan;”Başkan Urgay’ı hiçbir şekilde istifaya zorlamadım, konusu açılmadı. Kendisi bana gelip ‘Benim çekincelerim var, bırakmak istiyorum’ dedi. Kendisi ile cumartesi Bursa maçından sonra konuştum. ‘Başkanım nasılsınız?’ dedim. ‘Benim çekincelerim var, pazar günü Denizli’ye gidip arkadaşlarımla konuşacağım’ dedi. Ben kendisine ‘Kararınızı bir daha gözden geçirin’ dedim. Bunları söylemiş bir insan nasıl istifa etmesini istemiş olabilir? Ortada büyük bir sportif başarı var. Bu nedenle diğer meselelere öncelik etmedik. Nazillispor’la alakalı bir şeye karışmadık. Hala da kulüp işlerine karışmıyorum. Bundan sonraki süreçte moral bir kaybı olmasın diye sporcu arkadaşları dün ziyarete gittik. Tekrar söylüyorum, bu iş özel sektör modelinde yapılırsa önceki sezonlardan daha ucuz bir şekilde yapılıyor. Bunun da başardıkları için tebrik ediyorum”dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP