Başkan Özcan Sert Çıktı!
400 okunma

Başkan Özcan Sert Çıktı!

ABONE OL
21 Ağustos 2023 18:29
Başkan Özcan Sert Çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan meclise katılmayan CHP ve İYİ Parti’lilere zehir Zemberek Sözler sarf etti.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Meclis toplantısının ardından satışı Protesto etmek amacıyla toplantıya katılmayan CHP ve İYİ Parti’lilere ” Böyle siyaset olmaz” dedi.

“SİZİ YAPTIĞINIZ SİYASET DEĞİL”

Başkan Özcan, “Gelip gelmemek kendilerinin takdiridir. Arkadaşların demokratik haklarıdır saygı duyuyoruz. Biz duyurularımızı yaptık. Haberlerinin olmadığını söylüyorlar. Hepsinin bilgisi var. Gelip gelmemek kendilerinin kararıdır. Arkadaşların Allah yardımcıları olsun. Meclis başkanının yasal olarak toplantıyı erteleme hakkı var. Biz bu hakkımızı kullandık. Keşke katılasalardı burada olsalardı. İşçilerin maaşları ödenmesin deselerdi, depremzedeye yardım yapılmasın deselerdi. İşçinin emeğinin kör siyasete kurban ediliyor. Biz sana seçimde puan olacak hiçbir şeye fırsat tanımayacağız dediler. Bu bana puan olacak bir şey değil, işçinin, emekçinin maaşı. Sizin yaptığınız siyaset değil. Bu arkadaşlar 40 derecede çalışıyorlar. O arkadaşların hakkını siyasete kurban etmem. Efeler, Didim, Kuşadası, Germencik, Büyükşehir Belediyesi satıyor. Oralar mirasyedi olmuyor da Kürşat Engin Özcan mı oluyor? Bu partili arkadaşlar, oralarda da aynı tavrı sergilerse o zaman samimiyetlerine inanırım. Samimi değiller ve samimiyetlerine inanmıyorum. Böyle siyasetin canı cehenneme, Böyle siyasete lanet olsun. Böyle siyaset yapılmaz” dedi.

“SİYASETİ BİZ ÖĞRETTİK YANLIŞ ÖĞRENMİŞLER”

Meclis öncesinde basın açıklaması yapan İYİ Parti’lilere sert sözlerde bulundu.

Başkan Özcan;” Bazı arkadaşlara siyaseti biz öğrettik. Yanlış öğrenmişler. Bazıları 0 kilometre siyasetçiydi. Demek ki öğrenememişler. Kişisel egoları, memleketin, milletin menfaatlerinin önüne geçen kişilerden siyasetçi olmaz. O arkadaşlara siyaseti bırakmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP