Bitlislilerden Korkmaz’a Büyük İlgi
95 okunma

Bitlislilerden Korkmaz’a Büyük İlgi

ABONE OL
5 Mart 2024 18:24
Bitlislilerden Korkmaz’a Büyük İlgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz, Nazilli Bitlisliler Derneğini ziyaret etti.

Yerel seçim çalışmalarına son gaz devam eden İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz’ın yeni durağı Nazilli Bitlisliler Derneği oldu.

“HER MAHALLE İÇİN FARKLI PROJE”

Dernek üyelerine projelerini anlatan Korkmaz, her mahalle için ayrı bir Projesi olduğunu vurguladı. Korkmaz;”Bölgedeki mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız, yaşadıkları mahallelere hizmet yapılmamasından dolayı dert yanıyor. Bu kara yollundan aşağısını insanlar unutmuş. Çünkü buralar yatırım için cazip gelmiyor. Bu mahallede yaşayan insanlar onlar için değersiz gibi. 53 yıldır bende aşağı mahallelerde yaşadım. Bundan dolayı oradaki vatandaşlarımızın derdinden en iyi ben anlarım. Bu mahallelerde yaşayanların da insan gibi yaşamaya hakkı var’’ dedi.

SOSYAL ALAN PROJESİ

Nazilli’de bir Sosyal alanın eksik olduğunu belirten Korkmaz;”kütüphane olabilir. Aynı zamanda derneğinizin bir ofisi olur. Bu mahallelerde yaşayan arkadaşlarımızı sosyalleştirecek, iyi yetenekler kazandıracak ve eğitimlerine yardımcı olacak yerleri yapmayı planladık. Burada yapılacak eğitime destek projeleriyle, sizin gençlerinizin üniversiteye gitmesine vesile olmuş olacak. Bu alanda hem derslikler hem de sosyal anlamda yaşam alanı olacak. Eğer seçilirsek bu projeleri yapacağımıza söz veriyoruz. Çünkü bu benim için bir onur’’  ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP