Efelerli Kadınlardan Başkan Atay’a Tam Destek
72 okunma

Efelerli Kadınlardan Başkan Atay’a Tam Destek

ABONE OL
5 Mart 2024 15:59
Efelerli Kadınlardan Başkan Atay’a Tam Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, ilçede yaşayan kadın vatandaşları konuk etmeye devam ediyor.

Mahalle mahalle Efelerli kadınları Doğa Otel ve Restoran’da ağırlayan Başkan Mehmet Fatih Atay, katılımcıların talep ve önerilerini dinliyor. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, kadın vatandaşlar Başkan Atay’ın proje ve hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay’dan Allah razı olsun. Kadınlara değer veren bir belediye başkanı olduğu için, biz kadınları yalnız bırakmadığı için kendisine çok teşekkür ediyor ve gönülden destekliyoruz” diye konuştu.

KADINLAR İÇİN ÇOK SAYIDA PROJE HAYATA GEÇTİ

Efeler halkının desteği ile bir dönem daha Efeler Belediye Başkanlığı yapacağını ifade eden Başkan Atay, “Göreve gelmeden önce verdiğim sözlerin yüzde 96’sını gerçekleştirdim. Bu hizmetlerin çok büyük bir bölümü kadınlarla ilgili. Sadece kadınları istihdam ettiğimiz %100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası, çalışan annelerin çocuklarını güvenle emanet ettiği 5 gündüz bakımevi ve ders çalışmaya elverişli ortamıyla gençlerimizden tam not alan 17 Kitap Kafe, özel evlat sahibi annelerin çocuklarına eğitim verilen Otizm Yaşam Merkezi ve Down Kafe, sizlerin ücretsiz bir şekilde sosyalleşebildiği, özel günlerinizi kutlayıp ikramlar eşliğinde vakit geçirdiğiniz 6 Hanımevi ayrıcalıklı projelerden sadece bazıları” diye konuştu.

Çekilen toplu fotoğrafların ardından keyifli buluşma sona erdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP